Anushka Sharma: “Alle acteurs zijn aandachttrekkers”

Haar vader zat in het leger en dat zorgde ervoor dat actrice Anushka Sharma een zeer rustig en gedisciplineerde opvoeding kreeg.

Echter in een recent interview bekent ze dat haar beroep ervoor heeft gezorgd dat ze aandachtstrekker is geworden. “Maar dat hoort erbij”, aldus Sharma.

“Ik ben geen verwend nest, maar iedere acteur zoekt aandacht. Iedereen is een aandachtstrekker. Het hoort bij ons beroep. Als ik dat niet doe, dan doe ik mijn werk niet goed.”

De 24-jarige actrice heeft in vier jaar tijd een niche voor zichzelf weten te creëren in Bollywood. Ze maakte haar debuut in 2008 met Rab Ne Bana Di Jodi en was daarna te zien in films als Badmaash Company, Band Baaja Baraat, Ladies vs Ricky Behl en Jab Tak Hai Jaan.

Het geheim van haar succes? Geen idee, maar ze weet wel dat ze het succes moet gebruiken om de kwaliteit van haar werk te beteren.

Succes en Kwaliteit
“Je moet gebruik maken van succes als een manier om de kwaliteit van je werk te verbeteren. Ik wil om succesvol zijn zodat ik dingen op mijn eigen voorwaarden kan doen. Roem en succes moet je gebruiken om mensen naar de bioscoop te krijgen. Dat is wat ik wil doen met mijn succes “, aldus Sharma.

Overleven in Bollywood
Op de vraag hoe ze het overleefd in een industrie dat een compleet nieuwe wereld was voor haar zegt ze: “Doe gewoon je werk en bemoei je met je eigen zaken, dat is de enige manier.”

Ze voegt toe dat ze in het begin zeer onzeker was of ze wel de juiste keuze had gemaakt, maar haar mening veranderde snel.

“Ik twijfelde, omdat mijn beeld werd gevormd door de domme verhalen van alle nieuwszenders. Maar nu heeft deze industrie mij zoveel gegeven en wanneer je zoveel goeds krijgt is het jouw beurt om iets terug te doen. Hoe beroemder je bent, hoe harder je moet werken.”

Anushka Sharma is binnenkort samen met Imran Khan te zien in de film Matru Ki Bijlee Ka Mandola.

Lees ook:Exclusieve video: Preity Zinta ontvangt eredoctoraat
Lees ook:Kangana Ranaut is een multi-talent
Lees ook:Anushka Sharma schrijft open brief
Lees ook:De toekomst: Kareena Kapoor Khan?
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Konkona Sen Sharma

Eén reactie op “Anushka Sharma: “Alle acteurs zijn aandachttrekkers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.