Raajneeti 2 is een feit

Raajneeti 2 is een feit. Dat zegt regisseur Prakash Jha. Hoewel er eerder geruchten werden verspreid over een mogelijk vervolg werd dit door de regisseur altijd ontkend.

Jha heeft de afgelopen maanden nagedacht over een mogelijk vervolg en begint binnenkort aan het script. “Dit wordt een grote uitdaging,” aldus Jha.

Uitdaging
“Het wordt een zeer uitdagende taak Raajneeti voort te zetten. Het merendeel van de hoofdpersonen zijn dood. Dit betekent dat tweederde van de personages volledig nieuw zal zijn. Katrina Kaif speelt in ieder geval de centrale rol.”

Katrina Kaif grijpt de macht
In het vervolg op de succesvolle politieke thriller uit 2010 draait alles dus om het personage van Katrina Kaif. Deel twee legt de focus op haar politieke carrière en de machtsspelletjes die haar uiteindelijk vernietigen.

Ranbir keert niet terug
Echter, degenen die nu hopen om Ranbir en Katrina weer samen te zien komen bedrogen uit. Het schijnt dat Ranbir Kapoor heeft bedankt voor een rol in het vervolg. Wat de reden hiervoor is, is niet duidelijk.

“Ranbir’s personage is een van de weinige die niet is overleden, toch zal hij geen deel uitmaken van het vervolg,” aldus Jha.

Bollywood Blog is in ieder geval zeer benieuwd naar de volgende spin-off van de Mahabharat.

Lees ook:Katrina Barbie ligt volgende maand in de winkels
Lees ook:Arjun Rampal niet in Don 2
Lees ook:Ranbir’s moeder in Raajneeti is 30-jarige Nikhila
Lees ook:Preview : Raajneeti (4 juni 2010)
Lees ook:Singh is Kinng 2?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.