Anupam Kher in Netflix serie Sense8

anupam-480x280Acteur Anupam Kher is te zien in de nieuwe Amerikaanse sci-fi dramaserie Sense8, welke op 5 juni in première gaat op digitale streaming-dienst Netflix.

Bekijk de trailer!

De tv-serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Andy en Lana Wachowski, de creatieve geesten achter The Matrix trilogie en Cloud Atlas, en schrijver J Michael Straczynski ( Babylon 5, World War Z) .

De 60-jarige Kher is trots dat hij geassocieerd mag worden met dit project. “Dit is de sensationele trailer van Wachowski’s Sense8 voor #Netflix. Blij dat ik deel mag uitmaken van dit geweldige project.”

Kher is de derde acteur uit Bollywood die een rol krijgt in een Amerikaanse serie. Zijn goede vriend Anil Kapoor was al te zien in 24 en actrice Priyanka Chopra is vanaf de herfst te zien in de ABC-serie Quantico.

Synopsis
Een moment worden 8 hersens, in verschillende delen van de wereld, aan elkaar gelinkt. Dit zet het leven van deze acht vreemdelingen totaal op zijn kop. Ze kennen elkaar’s leven, elkaar’s geheimen en dat brengt hun leven in gevaar.

De cast van Sense8 bestaat uit Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Tina Desai, Doona Bae, Aml Ameen, Max Riemelt, Daryl Hannah, Naveen Andrews, Terrence Mann, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Adam Shapiro, Ness Bautista​ en ​​​Joe Pantoliano.

Lees ook:Exclusieve trailer: Dangerous Ishhq (11 mei 2012)
Lees ook:Preview: Right Yaa Wrong (12 maart 2010)
Lees ook:Anupam Kher in film met Robert De Niro
Lees ook:Anupam Kher stapt uit Dear Friend Hitler
Lees ook:Omi Vaidya krijgt hoofdrol in The Italian Job remake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.