Omi Vaidya krijgt hoofdrol in The Italian Job remake

De acteur die het meest lijkt te profiteren van het megasucces van de film 3 Idiots is Omi Vaidya. Hij vertolkte de rol van de nerd Chatur Ramalingam tot in perfectie. Vaidya heeft met deze rol de hand weten te leggen op een aantal grote projecten van 2010.

Onlangs tekende Vaidya voor één de hoofdrollen in de romantische komedie Dil Hai Toh Bachcha Hai Ji van regisseur Madhur Bhandarkar. Hierin is hij te zien naast Ajay Devgn en Emraan Hashmi. De opnames voor dat project zijn in volle gang en de getalenteerde acteur heeft alweer een prestigieus project om naar uit te kijken.

Het regisseurs-duo Abbas-Mustan (Baazigar, Ajnabee, Race) hebben Vaidya een centrale rol aangeboden in hun remake van de Hollywood kaskraker The Italian Job. De lengte van de rol is gelijk aan die van de andere hoofdrollen en Vaidya kan zijn geluk niet meer op. En hij bevindt zich in zeer goed gezelschap. De cast van dit grote project bestaat verder uit Abhishek Bachchan, Neil Nitin Mukesh en Katrina Kaif.

Het lijkt erop dat deze “Silencer” een blijvertje is in de Indiase filmindustrie.

Lees ook:Indiase remake van The Italian Job
Lees ook:Geen Italian Job voor Katrina Kaif
Lees ook:Opname Indiase Italian Job in november
Lees ook:Bobby Deol krijgt rol in Indiase ‘Italian Job’
Lees ook:Hrithik Roshan: “Nog geen interessant script uit Hollywood gevonden”

0 reacties op “Omi Vaidya krijgt hoofdrol in The Italian Job remake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.