Arjun is ‘The Funny Guy’

1Na zijn rollen als filmproducer in Om Shanti Om, een gefaalde muzikant in Rock On en een gangster in Don, vond Arjun Rampal dat het tijd werd om zijn serieuze en strenge persoonlijkheid opzij te zetten en plaats te maken voor zijn grappige kant in de film Housefull!

“Naar mijn mening vormden deze films een geweldig platform voor mij om mijn acteertalent te laten zien. Nu ik dat heb bereikt, heb ik het verdiend om een stapje terug te doen. Daarom heb ik besloten om aan de film Housefull mee te werken”, zegt Rampal.  Hij vond het een leuke ervaring om deel uit te maken van een genre waar hij zich nog niet aan had gewaagd.

Housefull wordt geproduceerd door Saajid Nadiadwala en geregiseerd door Sajid Khan.  Naast Rampal maken ook Akshay Kumar, Ritesh Deshmukh, Deepika Padukone, Lara Dutta, Boman Irani en Jiah Khan deel uit van de cast.

Samen met de grandioze filmcast, heeft Rampal een geweldige tijd beleefd tijdens de opnames. Deze vonden afgelopen juli en augustus plaats in London en een deel van Europa.  “Het was ontzettend gezellig. Khan en Nadiadwala hebben gezorgd dat iedereen zich zo comfortabel mogelijk voelden. Ik voelde een positieve energie tijdens deze dagen. Het was ontzettend belangrijk om onderling een goede band te hebben, aangezien de personages in komische situaties terechtkomen”, vertelt Rampal die afgelopen week terugkeerde na de opnames voor de film.

Arjun Rampal heeft in zijn carrière als acteur een gigantische vooruitgang meegemaakt de laatste jaren met films als Rock On (2008), Om Shanti Om (2007) en Don (2006). Hij heeft veel ervaring opgedaan en commerciële successen geboekt. Ook zijn performance in de film The Last Lear mogen we niet vergeten.   Rampal heeft genoeg te doen de komende maanden. Hij zit ook in Rajneeti van regisseur Prakash Jha en de film Stepmom van regisseur Puneet Malhotra.

Na ongeveer een decennium in de Indiase filmindustrie werkzaam te zijn geweest, kan Rampal met tevredenheid en trots zeggen dat de industrie hem heeft omarmd. Een jongeman van Delhi die het voor elkaar om op eigen krachten vooruit te komen, herinnert zich de tijd dat hij een complete outsider was. “Vroeger wenste ik alleen maar om ergens deel van uit te maken. Geloof me, het is een eenzame en zware strijd en je moet er flink voor ploeteren. Vandaag de dag ben ik blij met het werk dat ik doe, zo leer ik mezelf ook beter kennen”, aldus een emotionele Rampal.

Lees ook:Arjun Rampal wil documentaire maken over Ashok Mehta
Lees ook:Housefull maakt plaats voor Kites
Lees ook:“Akshay Kumar is onbetaalbaar”
Lees ook:Sajid Khan komt in actie
Lees ook:Foto’s en Video: Bollywood’s ‘Bad Boy’ Arjun Rampal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.