Categorie: "Muziekreleases"

Video: Ya Ali Murtaza (Freaky Ali)

Dit jaar brengen de muziekgenres Qawwali en Bhajan twee gemeenschappen samen met het nummer Ya Ali Murtaza van de Bollywood film Freaky Ali.

De makers van de komedie besloten beide populaire genres samen te smelten in een nummer. Het idee kwam van Salim Khan, de vader van acteur Salman Khan, regisseur en producent Arbaaz Khan en regisseur en acteur Sohail Khan.

Het numer is gecomponeerd door het muzikale duo Sajid-Wajid en gezongen door Wajid Ali, Danish Sabri en Payal Dev.

Freaky Ali, met in de hoofdrollen Nawazuddin Siddiqui, Amy Jackson en Arbaaz Khan, is geregisseerd door Sohail Khan en staat gepland voor een release op 9 september.

Bekijk de videoclip.

Synopsis
Freaky Ali vertelt het verhaal van Ali (Nawazuddin), een afperser die alle verwachtingen overtreft en van het een op het andere moment een ware golfsensatie wordt.

Het Kolaveri Di Fenomeen: Tamil-hit verovert India

Heb jij het ook al voorbij zien komen op Facebook of Twitter? Als je met enige regelmaat te vinden bent op een van deze sociale netwerksites kan het je niet zijn ontgaan.

Het nummer Why This Kolaveri Di is uitgegroeid tot een ware rage. We kunnen gerust stellen dat heel India in de ban is van dit Tamil-talige lied.

En het mooie is dat het nummer niet alleen een hit is bij de Tamil-sprekende gemeenschap in en buiten India, maar nu ook de rest van de wereld langzaamaan aan het veroveren is.