Boman Irani verrast IIFA publiek met zangtalent

boman-iraniHet publiek bij de IIFA Awards in Sri Lanka kreeg een aangename verrassing. De beroemde componist Raju Singh gaf samen met de acteur een prachtshow weg.

Volgens één van de aanwezige was iedereen compleet verrast toen Irani gitaar begon te spelen en ook begon te zingen. ”Hij zong het nummer Give Me Some Sunshine.. Give Me Some Rain.. uit de film 3 Idiots. Het is zijn favoriete nummer en hij zong het met verve. Hierna werd hij bijgestaan door 50 Srilankeese kinderen.”

Volgens de organisatie was dit optreden een fluitje van een cent voor Irani. ”Zijn toewijding en inzet in het doen van deze act was een absoluut genot.”

Ook componist Raju Singh vond het een genot om te werken met de acteur. “Het was geweldig om deze act met Boman te doen. Hij houdt van het nummer en kwam naar me toe om te repeteren. Hierna repeteerde wij samen met de groep en hij onder begeleiding van de gitaar.”

Het mooiste vond Singh de reactie van het publiek inclusief de Bollywoodsterren. “Toen Boman eenmaal met zijn act begon deed iedereen mee. En opeens zag ik Salman Khan opstaan en meeklappen, gevolgd door Anil Kapoor en vele anderen. Dat was erg ontroerend. ”

Een applaus voor Boman Irani. Hij weet iedere keer weer op de proppen te komen met innovatieve acts!

Lees ook:Bollywoodacteurs arriveren in Sri Lanka
Lees ook:Weekspecial: Sunidhi Chauhan – Biografie (deel 2)
Lees ook:The Making of Saans (Jab Tak Hai Jaan)
Lees ook:Gefeliciteerd Shahid Kapoor!
Lees ook:Weekspecial: Welke film veranderde het leven van Boman Irani?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.