Persbericht: Shah Rukh Khan komt naar Nederland

Gaat het dan toch eindelijk gebeuren? De wereldberoemde Indiase acteur Shahrukh Khan komt in het weekend van 9 en 10 juli 2011 naar Zoetermeer tijdens het Incredible India Festival in en rondom de Silverdome in Zoetermeer.

Dat werd vandaag middels een persbericht bekendgemaakt.

Het festival
Incredible India is een nieuw, groot, cultureel en culinair festival met een divers en omvangrijk programma gericht op alle facetten van India. Het festival is een uniek concept in Europa. Nooit eerder heeft op dit niveau een dergelijk evenement plaatsgevonden.

In diverse paviljoens worden Bollywood entertainment, dans, muziek, cultuur, literatuur, mode, culinaire specialiteiten, reizen en shopping met elkaar verbonden. Maar ook verschillende workshops, masterclasses en talentenjachten krijgen een plek op het festival.

Incredible India dient als een grote inspiratiebron voor nieuwe culturele en economische ontwikkelingen en laat zien hoe harmonieus cultuurvermenging kan zijn.

Shah Rukh Khan
De grote publiekstrekker van het Incredible India festival is megastar Shahrukh Khan. Tijdens het 2-daagse festival zullen er op het binnen- en buitenpodium diverse optredens uit de Bollywood filmindustrie plaats vinden.

Bij optredens en concerten met artiesten van een dergelijk kaliber worden zeer hoge entreeprijzen gevraagd. Het Incredible India festival biedt voor het eerst een vriendelijke toegangsprijs zodat een zo groot mogelijk publiek in Nederland kan genieten van de top van de Bollywoodartiesten. De kaarten voor dit evenement zijn dan ook maar 19,50 per dag.

Taste India Festival
Vorig jaar werd een soortgelijk concept, getiteld Taste India Festival, in het leven geroepen. Deze werd vanwege het slechte weer geannuleerd en verplaatst naar een later tijdstip.

Lees ook:Taste India Festival verder onder de naam Incredible India
Lees ook:Persbericht: Shah Rukh Khan komt naar Nederland
Lees ook:Foto’s: Shah Rukh Khan en Arjun Rampal in Nederland
Lees ook:‘Bonjour India’ Festival ingeluid door Shahrukh Khan
Lees ook:Taste India Festival brengt SRK én Arjun Rampal

69 reacties op “Persbericht: Shah Rukh Khan komt naar Nederland

  1. Andriol

    Het Incredible India Festival is van dezelfde organisatie als het Taste India Festival dat vorig jaar gehouden zou worden. Als je bij de SIDN de domeinnaam gegevens opvraagt dan kun je dat zien: Fusion Entertainment.

    Taste India Festival heeft mensen vorig jaar opgelicht/belazerd/voor de gek gehouden door het festival 2 dagen van te voren af te blazen.

    Deze oplichters hebben het geld van de gekochte kaarten nooit terug gegeven en zijn dus ordinaire dieven die het nu weer proberen. Jammer dat je hieraan meewerkt.

    Het is trouwens niet de eerste keer. Dezelfde mensen uit deze organisatie hadden ook de unforgetable tour opgezet en die is toen ook afgeblazen. De persoon achter deze frauduleuze zaken; ene sekier.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla

      Beste Andriol,

      De taak van Bollywood Blog is om mensen op de hoogte te houden van alles op het gebied van Bollywood. Dit houdt in dat ik jullie ook op de hoogte houdt van de evenementen die in Nederland zullen plaatsvinden. Wanneer een evenement wordt aangekondigd of afgeblazen lees je dat op Bollywood Blog.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Andriol

        Een beetje kort door de bocht… als iemand nu roept dat Amitabh Bachchan volgende week in Nijmegen is, ga je dat dan ook klakkeloos publiceren of ga je even verifiëren als het daadwerkelijk zo is?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Charla Manohar

          Uiteraard gaan wij na of het klopt of niet. Maar dat is niet binnen 1 minuut geregeld, tenzij jij nu al voor mij kan bevestigen dat dit evenement niet door zal gaan……Ik zou dan graag met jou een interview willen houden.

          Wanneer een organisatie een persbericht verstuurd, mag je er van uitgaan dat dit niet zomaar wordt gedaan. Kijk bijvoorbeeld naar The Merchants of Bollywood, Temptation 2004 en IIFA 2005.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Andriol

            De festivals die je noemt zijn allemaal afkomstig van gerenommeerde organisaties die hun contact gegevens beschikbaar stellen en te verifiëren zijn.

            Probeer jij eens de organisatie van het Incredibale India Festival PERSOONLIJK te spreken/benaderen. Ze hebben een 0900 nummer en een e-mail formuliertje. Verder niets. Dan moet toch een belletje gaan rinkelen?

              /  
          2. Charla Manohar

            Met Temptation 2004 was het niet anders. Zij hadden ook alleen een emailadres, maar dat evenement is wel doorgegaan en werd ook aangekondigd middels een persbericht. Ik heb het hier puur over de aankondiging en de manier van aankondigen. Wanneer iets niet doorgaat, is dat niet in handen van de media, maar van de organisatie en dat is ook hun verantwoordelijkheid.

              /  
  2. Janet

    Ik heb begrepen dat er nog een artiest gaat komen. Maar dat nog niet bekend is wie. Ik hoop dan op Arjun Rampal natuurlijk.

    Het evenement is vorig jaar afdgeblazen omdat het heel erg slecht weer was, en de orga heeft toen dacht ik aangegeven dat de kaartjes gewoon retour konden of gebruikt konden worden wanneer het festival op een andere datum plaats zou vinden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sha

      Sorry hoor, maar slecht weer is echt geen geldige reden om een evenement af te zeggen. Een goede organisatie is altijd berekend op deze dingen. Grote festival als Pinkpop, Lowlands of zelfs de uitmarkt worden niet eens verplaatst als er slecht weer is. Deze staat al bijna een jaar van te voren vast. Het heeft echt met professionaliteit te maken.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Shalien

    Ben het helemaal met Andriol eens.. Kijk maar even in KVK. Onder hoeveel handelsnamen drijft hij nou een onderneming.. En al die ondernemingen zijn of failliet verklaard of opgeheven.. En hoe lang hebben die ondernemingen dan bestaan?

    Ik denk eerlijk gezegd ook dat we een week van tevoren zullen horen dat heel dat evenement niet doorgaat..

      /   Beantwoorden  / 
  4. Malika

    Ik begrijp iedereen hier en ik vind het zelf ook heel vervelend dat zulke festivals vaak niet doorgaan, maar reageer je woede nou niet af op Charla, want wat zij doet is ons slechts informeren. Zij is niet een of andere verantwoordelijke voor het festival :S

      /   Beantwoorden  / 
    1. Lauren

      inderdaad! ik dacht precies het zelfde

        /   Beantwoorden  / 
  5. Radjizzz

    Er zit hier maar een oplichter achter…

    SEKIER ,SEKIER..
    WE ant SEKIER

    Als Sekier met zijn oplichters team op de podium gaan staan dan trekken ze echt volle bak aan mensen! Ik heb er in ieder geval graag het dubbele voor over om ze met samosas een warme welkom te geven.

      /   Beantwoorden  / 
  6. the-bos

    geef iemadn mij die adres van kkluirrr sekier ofzo
    dan regel ik het af met hem!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Sagopa4life

    Als Turkse Bollywoodliefhebber en SRK-fanaat heb ik vorig jaar kaartjes gekocht voor het Taste India Festival. 1 van de redenen om die kaartjes te halen is dat ik op deze site vertrouwde, omdat jullie lieten blijken er genoeg vertrouwen in te hebben. Het resultaat is bekend, nooit mijn geld teruggehad en een hele zure nasmaak gehad. Natuurlijk krijg ik nu te horen dat deze site niets te maken heeft te maken met de organisatie, maar van een gerenommeerde site als jullie zou ik toch verwachten dat jullie dingen natrekken, vooral omdat die oplichters dit al eerder hadden geflikt.

    Nu hebben jullie het over een evenement die qua beschrijving bijna hetzelfde is als het festival van vorig jaar. Betaalbaar voor de familie, kan iedereen ervan genieten, blabla. Ik krijg meteen een deja-vu bij het lezen van bovenstaande bericht en weet dat het onzin is, maar jullie gaan zonder te verifiëren gewoon weer hetzelfde persbericht klakkeloos overnemen. Daar gaat jullie geloofwaardigheid, valt me echt vies tegen van jullie…….

      /   Beantwoorden  / 
  8. Charla Manohar

    Beste Sagopa4life,

    Wij doen ons best om alles te verifieren, maar zoals je hierboven kan lezen is dat niet binnen 1 minuut gebeurd. Het is spijtig dat in Nederland vaak mensen de dupe worden doordat evenementen worden afgelast, maar de media is daar niet schuldig aan. Het ANP had vorig jaar dit bericht ook geplaatst en het werd overgenomen door diverse grote dagbladen en Nederlandse nieuwssites. Nu is mijn vraag aan jou: Houd je hen nu ook verantwoordelijk aangezien dat ook gerenommeerde sites zijn?

    Het is aan ons de taak jullie op de hoogte te houden van wat er speelt in Nederland. Indien een evenement niet doorgaat, is het aan het publiek om te beslissen hoe zij de volgende keer zullen reageren.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Andriol

    Dit bericht heeft een medewerker van het Tv programma OPGELICHT op het shahrukhkhan.org forum geplaatst:

    =================================================
    Hi webmaster,

    I work for a Dutch televison program called Opgelicht (“Scam”) and we are investigating a Dutch firm who is making money out of Shahrukh Khan, probably in a illegal manner. They sell tickets for several India Festivals and tell the people Bollywood-stars like Shahrukh Khan will appear. When they have received the ticket money the festival is cancelled and no one can reach them anymore.

    Now they operate by the name Fusion Entertainment and even more recently under the name Stichting (Foundation) India United.

    I have a small simple question. These people, these scammers now sell tickets for the Incredible India Festival, on July 9 and 10 in The Hague / The Netherlands (location: SilverDome) and they tell the people that Shahrukh Khan will be there. Is this true?

    We would like to confront these poeple behind this firm and organization. Hope you can help us out.

    Best regards and good luck with your work!

    Yours sincerely,

    Joost Bouwmeester

    Television Reporter
    TROS OPGELICHT?!

    Tel: 00-31-(0)35-6715567
    Fax: 00-31-(0)35-6715575
    Email: [email protected]
    ================================================== ==

    DUS JE BENT GEWAARSCHUWD…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla

      Deze had ik ook zien staan en de reacties erop liegen er ook niet om. Maar wat ik niet snap is het volgende: Het ANP heeft dit nieuws vorig jaar ook wereldwijd verspreid…. zijn zij nu ook verantwoordelijk voor het niet doorgaan van het evenement?

      En het lijkt mij het beste als je dit naar de organisatie stuurt. Het is voor het publiek fijn dat er eindelijk actie wordt ondernomen.

        /   Beantwoorden  / 
  10. Mr. Zz

    Ik heb genoeg shows samen me deze Sekier gedaan. Ik noem mijn naam even niet maar deze klootzak heeft mij ook nog opgelicht. Ik heb genoeg geld tegoed van hem. En ik ga nu beslag leggen op deze tegoeden voor deze show. Dus dat deze show niet doorgaat is heel goed mogelijk.

    De beslag procedure is reeds al gestart. Dus mensen wees gewaarschuwd.

    Grt. Mr. Zz

      /   Beantwoorden  / 
  11. Diya

    Niemand trapt er meer in…Iedereen weet dat Sekier erachter zit. Taste India was ook van Sekier en last minute afgeblazen.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Avinash

    Of je naar de festival wilt gaan of niet, ligt toch in je eigen handen? Ik heb bericht gehad over de nieuwe festival en eerlijk ga ik mijn kaarten gewoon inruilen. Ze hebben mij gewoon aangeboden dat ik ook mijn geld retour mag krijgen en ik heb mijn persoonlijke gegevens al doorgegeven. Ik heb altijd op tijd feedback van die mensen ontvangen. Als dingen fout lopen, dan lopen ze gewoon fout. Die festival mensen hebben altijd gezegd dat het festival verplaats wordt, ze hebbeb nooit verteld dat er geen festival meer is. Ik vind het best geinig dat heel de drama op 1 persoon wordt afgereageerd. Alsof die al het werkzaamheden uitvoerde.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Sagopa4life

    Beste Charla, wat ik van jullie als gerenommeerde site verwacht is natuurlijk dat jullie ons op de hoogte houden van aangekondigde evenementen, maar ik vind het slecht dat je puur een persbericht overneemt, zonder daar zelf informatie bij te vermelden die van nut kan zijn voor jullie bezoekers. Elke insider herkent meteen dat de aangekondigde festival grote bullshit is en dat ze de onzin die ze verkopen nooit kunnen waarmaken.
    Ten eerste heb ik mijn geld van de vorige keer nooit teruggehad, en die kaarten heb ik niet meer omdat ik ze moest opsturen naar die organisatie, dus inruilen kan ik nu niet meer. Ten tweede, het lijstje van goedmakers is gewoon zo een bullshit dat het gewoon grappig is. Voor een kaartje van 20 euro gaan ze als cadeaus een originele dvd, hapjes, drankjes, gratis parkeerplaats, vip-bla-bla geven? Wie trapt hier nou in???? Een kind van 4 misschien…

    Je roept de reacties een beetje over jezelf af, want om een onverklaarbare reden neem je het voor die mensen op, onder het mom van “onze taak is het informeren van onze bezoekers”. Zeg gewoon: “mensen, dit festival is aangekondigd voor die datum en dit is het programma, maar hou in gedachten dat in het verleden negatieve ervaringen zijn geweest met deze organisatoren”. Maar je zegt alleen dat de vorige keer was verplaatst door slecht weer, wat natuurlijk bullshit is, want het weer was goed en ik kan me herinneren dat Shahrukh toen in Zuid-Afrika zat voor het WK-voetbal, dus hij had nooit naar dat festival kunnen komen.
    Met andere woorden, het is jullie taak om niet alleen te informeren, maar ook jullie mening te geven over een organisatie (zowel positief als negatief, maar wel eerlijk!!), ik snap niet waarom jullie dit blijven weigeren.
    P.s. als ik de reacties lees van sommige andere bezoekers, krijg ik wel heeeel sterk het gevoel dat ze verbonden zijn aan die dubieuze organisatie, en proberen om ook positieve onzin-reacties te geven tussen alle terechte verontwaardigde reacties :) ))

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla

      Beste Sagopa4life,

      Een persbericht is iets anders dan een column. Daarin kan je je mening kwijt. Ik heb al duidelijk in het artikel naar voren laten komen dat er vorig jaar een gelijk concept werd aangekondigd en dat deze werd afgelast. Wat jij met die informatie wil doen is aan jou.

      Ik plaats berichten op de site en het is de taak van het publiek om hun mening te geven en erop te reageren. Het meest grappige is dat je op internet ziet dat er vaak alleen wordt gereageerd op roddels en andere loze artikelen, msar niet op de leuke en informatieve artikelen over Bollywood. Dan is het ineens muisstil.

      In mijn andere artikelen zal je ook nooit mijn mening vinden tenzij het om een recensie draait…..

      Door dit persbericht erop te zetten geef ik het publiek blijkbaar een uitlaatklep om hun ervaringen met elkaar en met een groot publiek te delen. Daar is het ook voor bedoeld. Deel je ervaring, deel je mening! Het publiek, de reacties, daar is waar het om draait.

      Ik vind het zelf jammer dat concerten en shows worden afgelast. Maar daar kan ik niks aan doen. Het is de verantwoordelijkheid van de organisatie om ervoor te zorgen, dat wanneer zij een evenement aankondigen, op grote schaal, dat het evenement ook doorgaat. Indien dit niet zo is, kan je dus de volgende reacties verwachten als gevolg van het cancellen van het evenement.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Andriol

        Charla je verschuilt je achter persberichten en columns maar je slaat de plank helemaal mis. Je publiceert informatie die uiteindelijk het doel heeft om het publiek te misleiden. Dat is in het verleden, in dit geval gebleken. Aangezien je site goed gelezen wordt kun je hiermee veel mensen bereiken en zal een deel zeker beïnvloed worden.

        Nogmaals: ik vind het vreemd dat je klakkeloos een persbericht plaatst. Je hebt niet eens de moeite genomen om er kritisch naar te kijken lijkt het. Het lijkt er ook op alsof je die oplichters een hand boven het hoofd wil houden. Misschien ken je hun goed of zo? In dat geval ben je gewoon medeplichtig.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Charla

          Met andere woorden: plaats geen persberichten, maar doe dat nadat het evenement daadwerkelijk heeft plaatsgevonden…..? Nederlandse organisaties plaatsen ook ver voordat een evenement plaatsvindt een persbericht…. ook als het evenement wordt gecancelled… verschuilen zij zich ook achter persberichten? Zullen zij nu nooit meer aankondigen dat Usher naar Nederland komt….Was dat persbericht over Usher’s concert ook bedoeld om het publiek te misleiden?

          In dat geval heeft het ANP ook niet goed gehandeld vorig jaar…

          Ik ben niet gediend van jou beschuldigingen. Ik ken deze mensen niet. Ik heb inmiddels wel een reactie van hen ontvangen naar aanleiding van jullie reacties op mijn site. Zij kwamen hier zelf mee. Dus jullie reacties hebben effect. Binnenkort meer hierover.

            /   Beantwoorden  / 
  14. Charla

    Ter informatie: Joost Bouwmeester is niet meer werkzaam bij Tros Opgelicht. Mocht je alsnog een mailtje willen sturen naar dit programma dan kan dit via het contactformulier op de website of [email protected].

      /   Beantwoorden  / 
  15. Sagopa4life

    Charla, je blijft onverklaarbaar in de verdediging gaan en het opnemen voor die oplichters, echt een raadsel waarom, het enige wat ik kan bedenken is dat je een link hebt met de organisatie…
    By the way, je geeft steeds het ANP als voorbeeld dat ze ook niet verantwoordelijk zijn voor afgelaste organisaties, maar geloof me: een organisatie als het ANP zal een dergelijke dubieuze persbericht niet meer een tweede keer plaatsen of misschien wel plaatsen met een eerlijke kanttekening over de voorgaande ervaringen. Anders verliezen ze hun geloofwaardigheid!!

    En dat is precies wat er nu gebeurt met jou en door jou ook deze leuke Bollywood-blog: het komt absoluut niet meer geloofwaardig over. Zijn deze oplichters het voor jou waard om die opgebouwde credit bij ons te verspillen? Echt zonde, ik gun jullie beter…….

      /   Beantwoorden  / 
  16. Lauren

    @Sagopa4life, je mag boos zijn op de organisatie, je mag boos zijn dat je je geld niet terug krijgt. En dat snap ik ook wel want dat ben ik ook.
    Maar waarom betrek je Charla hierbij? zij geeft je alleen het nieuws, wees blij dat je weet dat dit hele gebeuren weer overnieuw wordt gedaan en dat we hopelijk mensen zo snel mogelijk kunnen afraden om tickets te kopen. Maar betrek deze blog en Charla er niet bij want hun kunnen er zelf ook niks aan doen dat er een organisatie als deze bestaat.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Malika

    Mensen zitten hier andere de schuld te heven van dingen waar ze niks mee te maken hebben. Echt zielig :S
    Ik begrijp niet waarom mensen zoals Sangopa4life niet kunnen (of beter gezegd ‘willen’) toegeven dat Charla ons INFORMEERT en niet aan het brainwashen is of ons ergens toe dwingt.
    Deze blog is om ons op de hoogte te houden van alles wat met Bollywood te maken heeft. Als Charla hier post dat er in oktober een film uitkomt en de release van de filmd wordt opgeschoven naar november, dan kan Charla daar toch ook niks aan doen? Moet ze soms NIKS meer plaatsen en ons alles laten waten NADAT het is gebeurt?
    Echt mensen, gebruik je verstand en reageer je frustratie niet op anderen af.

    Oh en natuurlijk zal ik nu wel te horen krijgen dat ik iets met die organisatie te maken heb enz.. Dus dat hoef je me niet te vertellen :)

    Goedenavond!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Avinash

      Hahaha ja idd, hun denken waarschijnlijk dat ik ook een connectie met de organisatie heb. Typisch gedrag, praat je de organisatie neer, dan ben je goed, wil je naar een festival, dan zijn wij gelijk met zijn alle van de organisatie! Lekker hoor jongens :P

        /   Beantwoorden  / 
  18. Sagopa4life

    Sjongejonge, jullie snappen er echt niets van, ik val Charla niet aan, ik wijs ze alleen erop wat de verwachtingen zijn van de bezoekers, namelijk eerlijk zijn over de positieve en negatieve ervaringen van organisaties in het verleden. That’s all!!
    Die organisatoren lachen zich rot, omdat ze worden geholpen in hun oplichterij doordat hun persbericht klakkeloos wordt overgenomen op deze blog (al meerdere malen) en er zodoende helaas weer mensen in zullen trappen, ook al waarschuwen de bezoekers in de reacties dat ze er niet in moeten trappen. Het frustreert mij dat die organisatoren zo makkelijk een podium krijgen voor hun oplichterij, is dit nou zo moeilijk te begrijpen?
    Een beetje begrip is alles wat ik wil, ik kom niet op deze blog om ruzie te zoeken, ik heb echt betere dingen te doen. Ik heb mijn hart gelucht, bedankt voor het luisteren en iedereen bedankt die het wel of niet met me eens is :)
    Hum hain rahi pyar ke, phir milenge chalte chalte!!!

      /   Beantwoorden  / 
  19. Lauren

    zeg je nou serieus dat je Charla niet aanvalt? Ik citeer:

    ”Sorry hoor maar Charla, je blijft onverklaarbaar in de verdediging gaan en het opnemen voor die oplichters, echt een raadsel waarom, het enige wat ik kan bedenken is dat je een link hebt met de organisatie…”

    ”En dat is precies wat er nu gebeurt met jou en door jou ook deze leuke Bollywood-blog: het komt absoluut niet meer geloofwaardig over.”

    Ben benieuwd wat in jouw ogen wel aanvallen is dan ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Avinash

      Score!

        /   Beantwoorden  / 
  20. Sagopa4life

    Get a life people, zoals gezegd heb ik mijn hart gelucht en verder ga ik er niet op in, wat niet wil zeggen dat ik geen antwoord heb op die reacties hierboven ;)
    Veel plezier op het festival, ik hoor wel hoe het was…..

      /   Beantwoorden  / 
  21. ikke

    Wat een onzin zeg, dat mensen Charla aanvallen. Ze plaatst slechts een persbericht. Hiervoor hoeft zij echt geen verantwoordelijk te nemen. Dat moeten zij doen die overwegen een kaart te kopen. Ze kan haar tijd beter besteden aan een nieuw artikel.

      /   Beantwoorden  / 
  22. Ranjeet

    Inderdaad! Ik vind het echt onzin om Charla hierover aan te vallen. Zij is alleen de messenger en bied een platform aan ons om te discussiëren. Het feit dat de organisatie(Sekier)met aangesloten oplichtende mediabedrijven alleen publicatie via Bollywood.blog verrichten zegt al voldoende. Kortom waardeer Charla inzet zij informeert ons alleen.

    En de show van Shahrukh zal 100% niet doorgaan weten we allemaal al. Het beste wat je kan doen is TROS opgelicht, RADAR en Peter R. de Vries mailen om Sekier en de aangesloten bedrijven Taj Events , Fushion Entertainment en 2nd generation aan te pakken. Daar bereik je meer mee!

      /   Beantwoorden  / 
  23. Andriol

    De issue hier is niet dat Charla aangevallen wordt. Overigens heb ik als eerste die gereageerd heeft Charla niet aangevallen. Ik heb slechts feiten aangegeven, zie ook de eerste reactie. Charla reageerde daarop zelf alsof ze aangevallen werd.

    En al die mensen die hier domweg roepen dat Charla aangevallen wordt: laat ze zelf aangeven of ze dat wel of niet zo ervaart. Ze is geen klein kind dat anderen nodig heeft om haar te helpen, het is een volwassen vrouw (neem ik aan).

    Enfin, zoals ik al zei de issue is hier niet het wel of niet aanvallen van Charla. Het gaat er hierbij om dat een persbericht klakkeloos wordt overgenomen, ook al is duidelijk dat er oplichters achter dit initiatief zitten. Als je professioneel bent en ook nog een goed gelezen blog bijhoudt dan mag je wat meer rekening houden met wat je publiceert en af en toe ook kritisch zijn. En dat is geen persoonlijke aanval op Charla. Maar goed er zijn genoeg domme mensen die dit niet snappen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Lauren

      Ik neem het inderdaad voor haar op dat is mijn eigen keuze. Dat ik mijn mening geef betekend niet dat ik dom ben. Oordeel niet als je me niet kent (; dankje.

        /   Beantwoorden  / 
  24. Aryan

    aai aii aii de laatste keer dat ik zo’n comment war zag was op youtube..

    k las ergens tussen carla dit caral dat.. dat je kaartjes kan inruilen. Dat zou ik proberen afreageren op Carla heeft geen zin.

    :)

      /   Beantwoorden  / 
  25. Lady D

    Op 21 april 2011 een mail gehad van hun… dat ik mijn geld terug kon krijgen. Zij weer met dat het bedrag z.s.m terug gestort zal worden.
    Het is inmiddels 11-5-2011 en het bedrag is nog steeds niet terug gestort.

    Conclusie: Het zijn oplichters, ze hebben nooit gereageerd op mijn emails! en NU opeens!

    Na wat onderzoek ben ik er ook achter gekomen dat die gasten er ook bekend om staan. De boel oplichten, concerten aflassen en geen geld terug geven.

    Die gast graaft alleen maar een keul voor zichzelf.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Lady D

      Keul=kuil

        /   Beantwoorden  / 
  26. Ss

    Echtt pure hindustaanse mentaliteit weer, niet eens weten wat er aan de hand is en gelijk mensen oplichters gaan noemen. ik heb vorig jaar ook kaartjes gekocht en ik heb mijn geld gewoon netjes terug gekregen met een mail met excuses. Dit keer heb ik volle vertrouwen in en ik ga natuurlijk weer kaartjes kopen. mensen die sekier een oplichter vinden zijn gewoon domme idioten als jullie zelf in zo een organisatie zaten dan wisten jullie het, hij is geen god dat hij alles kan doen, hij doet zijn best om de publiek van nederland tevreden te stellen, maar als er iets mis gaat ligt t natuurlijk toch niet aan hem zoals ik al eerder zei hij is geen god dat hij alles kan doen.jullie hindustanen zijn gewoon hartstikke ontevreden dat is al bekend, ik vind het heel heel jammer dat deze organistatie t weer in nederland zoiets organiseren, dit publiek in nederland (hindustanen) VERDIENEN het gewoon niet.

      /   Beantwoorden  / 
  27. Lady D

    ik weet niet waar jij het over hebt, maar ben nog minder hindoestaan dan jij. Ben namelijk geen pure hindoestaan! Het is pas typisch hindoestaans dat hindoestanen onder elkaar zeggen: “Typisch hondoestaans”.
    Jij hebt misschien een mail terug gehad. Maar honderden zoals ik niet dus! Lees eerst goed de reacties voordat je komt met “typisch hinfoestaans”. Oke pure koelie?

      /   Beantwoorden  / 
  28. jan

    Mensen dit is echt belachelijk. En AnDROL, jij helemaal. Beter houd je op met praten hoor.
    Waarom hebben jullie zoveel te zeiken? Hebben jullie niks anders om je mee bezig te houden? Met je eigen leven bijvoorbeeld? Iedereen heeft z’n ups and downs en ondernemers hebben ook tegenslagen in het zakenleven. Of is jullie leven perfect?
    En zo kan een evenement ook wel eens niet doorgaan, net zoals bijvoorbeeld zelfs Marco Borsato failliet is geweest. Dat kan een ieder gebeuren, maar mensen proberen iets te maken van hun leven. Geef het festival een kans, en als je er niet in gelooft, dan hou je bek en ga verder met je eigen ‘perfecte’ leven.
    Ik ben al 15 jaar geleden naar het eerste concert, georganiseerd door Sekier, geweest. En daarna zijn er nog meer dan 10 geslaagde shows geweest. Wat hebben mensen dan te klagen over dat het een keer niet is doorgegaan???? En voor jullie informatie, 1 dag voordat het Taste India zou plaatsvinden, was er ergens ook een nederlands RACE festival. Dat race festival was vanwege de storm afgeblazen!!
    Incredible India wordt niet voor de fun aangekondigd denk ik toch? Om het daarna weer af te blazen? Zou me een beetje raar lijken om zoveel geld in marketing etc. te steken?
    Dus mensen, denk eerst na voordat je iets gaat roepen.
    We zullen zien waar jullie grote mond is gebleven als SRK hier een TOP PERFORMANCE heeft neergezet!

      /   Beantwoorden  / 
  29. Lauren

    Uhh.. Grote bek? Kijk hier wie er loopt te schelden joh. en als je het tijdverspilling vind moet je er zelf niet op reageren.

      /   Beantwoorden  / 
  30. Den Haag

    Ik ben blij dat hij eindelijk toch komt. Het duurde even, maar nu kunnen we eindelijk weer naar zijn cute butt kijken haha

      /   Beantwoorden  / 
  31. Lady D

    denk je echt dat je hier wat bereikt door te zeggen dat hij niet komt?? Als hij niet komt, dan merken die mensen dat vanzelf toch en dat is toch hun probleem niet het jouwe?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Lauren

      Ik bereik daarmee dat mensen 40euro besparen ;)

        /   Beantwoorden  / 
  32. Nazima

    beste allen hier. Net als vele ben ik ook kritisch en hoop dat SRK komt. Kaartjes online besteld. Verheug mij er echt op en als het daadwerkelijk zo zal zijn dat SRK niet komt en meneer Sekier in de orga zit, moeten wij ons als bollywoodfans dan niet eens afvragen waarom Bollywood India zaken blijft doen met deze man? Ik hoop dat iemand mij dat eens kan uitleggen…

    Charla informeert en daar ben ik haar dankbaar voor. Ook is zij kritisch en plaatat zij allerlei soorten artikels. Haar openheid hierin laat zien dat zij begaan en betrokken is met de bollywoodfans!

    Ik hoop je zaterdag te zien! Brasa N

      /   Beantwoorden  / 
  33. Laure

    Dit hier boven ben ik niet, iemand heeft duidelijk niks te doen .. :S

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla

      Gewoon geen aandacht aan besteden Lauren. Ik kan zien dat jij dit niet bent. Deze reacties verwijder ik gewoon. Ik heb al tweemaal vriendelijk verzocht niet te schelden, maar ja… beleefd zijn heeft tegenwoordig geen effect…. jammer dat de wereld zo hopeloos in elkaar steekt.

        /   Beantwoorden  / 
  34. Lauren

    Charla, kan je niet kijken door middel via welke computer het wordt gestuurd? Had ergens gelezen dat je daardoor ook kunt zien dat er reacties worden geplaats onder verschillende namen.
    Sorry het is al een tijdje geleden dat ik dat had gelezen dus weet het niet precies.. ben niet thuis in die dingen maar misschien een tip.. Of laten blokkeren door de beheer van blog.nl? Snap dat dit heel vervelend is voor jullie jammer dat er mensen zijn die de sfeer op een site zo kunnen verpesten. Misschien is deze site een tip: http://www.stopforumspam.com/

      /   Beantwoorden  / 
  35. dushi

    ik wacht nogsteeds op mijn geld! ik krijg wel leuk mailtjes dat je je geld kunt terug vragen (alweer een tijd geleden) maar ik krijg nooit antwoord op de vraag WANNEER ik het geld dan terug krijg:@

      /   Beantwoorden  / 
  36. Yvie

    Bij mij hetzelfde verhaal als vele andere fans van Shahrukh Khan. Ik heb ook mijn geld van m’n kaartjes van vorig jaar nooit terug gehad. Vind het wel heel triest! Ik krijg ook elke keer mailtjes terug dat mijn geld zo snel mogelijk word terug gestort. Na een jaar heb ik het nog steeds niet op mijn bankrekening. Ik denk idd dat ” opgelicht” er goed aan doet om deze zaak uit te zoeken. Die oplichters winnen dit toch niet!

      /   Beantwoorden  / 
  37. Charla

    Geen onderbouwde mening…daarom is je reactie weggehaald. Licht toe waar je het over hebt.

      /   Beantwoorden  / 
  38. LadyD

    Hey mensen ff een vraagje.. ook wij hebben kaartjes besteld vorig jaar.. maar nu hoor ik van andere mensen dat het vandaag en morgen is in Silverdome onder een andere naam? Ik had gereageerd dat ik mijn geld terug wilde hebben.. maar heb daar nooit een reactie op gehad… heb ook gemaild met de vraag of de kaarten dit weekend geldig zijn.. ook geen reactie op.

    Weten jullie misschien of de kaarten van vorig jaar dit weekend geldig zijn in silverdome Zoetermeer???

      /   Beantwoorden  / 
  39. LadyD

    hey charla, bedankt voor je snelle reactie!
    Klopt dat emailtje had ik dus ook gehad… ik had toen gemaild dat ik mijn geld terug wilde… dit was ergens in april… daarna geen reactie gehad.. daarna weer in mei en eergister gemaild… maar die gasten reageren maar niet… Zijn deze kaartjes dan gewoon geldig voor die show van morgen?

    Groetjes..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla

      De kaartjes van vorig jaar zijn helaas niet meer geldig. Deze moesten ingewisseld worden en vervolgens ontvang je een e-ticket in je mail. Deze moet je uitprinten en meenemen. Hopelijk lukt het je nog om ze om te ruilen, want morgen komt Arjun Rampal en dan zie je en Shah Rukh Khan en Arjun Rampal. Mail ze en bel ze en hopelijk reageren ze of als je in de buurt woont in omgeving zoetermeer, misschien even langsgaan zelfs en ernaar vragen. Als je niet in de buurt woont, is dat natuurlijk geen optie. Ik hoop dat het je lukt.

        /   Beantwoorden  / 
  40. LadyD

    Hoe dat je dat inwissellen?
    Waar van zoetermeer moet ik langs gaan? Heb je ook een telnummer voor mij? Zag op de website van incredible india dat ze een 0900 nummer hebben en alleen door de weeks bereikbaar zijn…

    Alvast bedankT!

      /   Beantwoorden  / 
  41. MM

    Dit kreeg ik als reactie op de vraag of de kaartjes omgeruild konden worden

    De kaarten van vorige jaar kunt u omruilen bij de infobalie voor nieuwe tickets.

    Ik hoop u hier voldoende mee te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn,
    kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

    Met vriendelijke groet/Kind regards,

    Incredible India Festival 2011
    w: incredible-india.nl
    e: [email protected]
    t: 0900- 666 1 666

      /   Beantwoorden  / 
    1. LadyD

      Welke info balie?

        /   Beantwoorden  / 
  42. bahara

    Jongens, hij was er 9 juni wel en die festival ging gewoon door :(

      /   Beantwoorden  / 
  43. Archana Chedoe

    bahara je bedoelt 9 juLi, met je juni!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Lauren

      hmm het is wel héél erg overdreven.. het was inderdaad een flop ( eigen schuld, aangezien mensen er geen vertrouwen meer in hadden en dus geen kaarten meer hadden gekocht) .. en ik denk dat ze (vooral zondag) veel verlies hebben gemaakt. Maar dat artikel gaat toch wel echt tever.

        /   Beantwoorden  / 
  44. bara

    zaterdag werd afterparty afgelast omdat orga binnen alleen 6 beveiligers wilde hebben
    Silverdome vond t onverantwoort en te gevaarlijk en de afterparty zou tot 1:00 zijn, even later 00:30 en toen weer gratis.
    Toen ondstond er gezeik want betaalde bezoekers begonnen terecht te zeuren over waarom zij wel gratis en wij betalen?
    toen werd er besloten om feest helemaal af te lassen en dus iedereen geld terug!
    maar dan ben je bij de kassa natuurlijk als orga niet voorbereid en kun je maar beperkt budget en aantal terug betalen

    heb me dood gelachen mensen waren zelf helemaal als poppetjes opgedot uit Lelystad gekomen hahaha

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sanjay

      Muwhaha! leer spellen man…

        /   Beantwoorden  / 
  45. Charla Manohar

    Ik had de reacties allemaal verwijderd (waarin jij keer op keer onder diverse namen jezelf voordoet als sekier en een walgelijke posts plaatst) maar kennelijk hielp dat niet. Ik heb jou vriendelijk verzocht te stoppen met deze reacties, maar ook dat hielp niet. Dus heb ik de reacties aangepast in de hoop dat jij zou begrijpen dat het niets zou uithalen. Maar helaas, dat bleek ook niet te helpen, want meneer of mevrouw ging gewoon op kinderachtige wijze door. Ook die reacties die ik heb aangepast heb ik allemaal allang verwijderd, want dat is toch nutteloos. En toen kwam je weer terug en begon je te schelden. Sorry, maar ook blog.nl is niet blij met jou en niet gediend van jou posts.

    Je kan ook op een nette manier discussiëren en zoals jij zelf zegt “je eigen mening” bekend maken of die gast wel of niet naar nederland komt. Het is jammer dat je dat niet hebt gedaan. Dan hadden jou reacties hier gewoon gestaan. Ik hoef geen lof te zien…. je ziet hier genoeg reacties staan waarin mensen hun ongenoegen uiten over het vorige evenement of over films, acteurs en nog veel meer. Die heb ik ook laten staan. Waarom? Omdat deze mensen met een normale reactie komen. Ze onderbouwen hun mening. Van mijn part kraak je iemand helemaal af, dat is jou mening, maar onderbouw het afkraken.

    Mij boeit het echt niet wie naar Nederland komt. Als hij niet komt, prima, als hij wel komt, ook prima. Als mensen geld willen betalen (iets van 20 euro ofzo begreep ik) is het volgens mij hun zaak en niet de jouwe? Zoals Lady D (En dit is een ander, aangezien jij je ook voordeed als een Lady D) zegt: Het is niet jouw probleem. Maar waarom moet je je voordoen als Sekier en zo een walgelijke post plaatsen? Dat snap ik niet…..Als je iets kwijt wil, kan dat echt wel op een andere manier. Zie de reacties hierboven.

    Waarvoor is het nodig om onder duizend verschillende namen een bericht te plaatsen waarin je je niveau prijsgeeft? Sorry, maar daar zijn wij niet van gediend.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.