Concert Shreya Goshal afgelast

Wegens onvoorziene omstandigheden is het concert dat Bollywood zangeres Shreya Ghoshal zou geven op donderdag 5 mei aanstaande in het World Forum Theater te Den Haag afgelast.

Een nieuwe datum zal spoedig bekend worden gemaakt meldt de organisatie in een persbericht.

Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd. Bezoekers dienen zich daarvoor te wenden tot het verkooppunt waar de tickets gekocht zijn.

Lees ook:Taste India Festival verplaatst
Lees ook:Taste India Festival nu op 10 mei 2011
Lees ook:Taste India Festival verder onder de naam Incredible India
Lees ook:Taste India Festival naar 2011
Lees ook:Handdoek van Salman Khan levert 1 Lakh op

8 reacties op “Concert Shreya Goshal afgelast

  1. Lauren

    HAHAAHAHAH ik had ‘t kunnen weten, serieus geen 1 van die concerten gaan nog door.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Diya

    Niemand heeft meer in Bollywood shows. Voor de show van Rahat zijn er nog volop kaarten te koop. En die show van SRK daar hoor je de muzien niet eens om piepen..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Lauren

    ik snap ook niet dat er nog steeds mensen zijn de erin trappen en die kaarten kopen .. ik bedoel noem een concert van dit jaar die wel is door is gedaan. Vertrouwen in deze shows is totaal weg.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Avinash

    Laat mij raden.. Hier krijgt die Sekier gozer ook de schuld van?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Lauren

    @avinash dat zeggen we toch niet? het gaat gewoon over alle bollywood shows in het algemeen. Het betekend niet dat ik geen vertrouwen heb in de shows van Sekier alleen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Avinash

      Ik ken heel die Sekier niet eens. Nou ben ik wel wat wijzer dat hij degene is die de India festival organiseerd, maar er wordt veel over hem gesproken. Veel mensen weten niet eens wat er in de entertainment wereld afspeeld. Maar ik vind het wel vaag als meerendeels echt alleen 1 persoon aanwijst. Een festival organiseer je toch met een team? Dit met Shreya gaat nou niet door. Daar is de organisatie toch niet de schuldige van? Er zal toch vast altijd een reden zijn waarom deze show niet is door gegaan? Ik denk echt niet dat bollywood entertainment bedrijven voor de gein gaan investeren, designen, promoten etc. om als resultaat niets op te leveren. Eronderuit komen lukt toch niet, ze draaien alleen verlies hierdoor.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Lauren

        jaa daar heb je gelijk in, ik snap ook niet waarom alle shows door gaan want ze draaien er inderdaad volgens mij alleen maar verlies om. Maar als vd 10 shows 9 niet door gaan dan moet er toch wel iets spelen denk ik. En als ze weten dat er al heel veel shows niet door gaan meoten ze niet telkens weer een show gaan organiseren en mensen weer hoop geven. Maar sowieso moeten mensen nu wel beter weten, en geen kaarten meer kopen want telkens is dit het resultaat weer.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Avinash

          Je mag bij wezen dat ze het op tijd cancellen. Ik was een jaren geleden naar een Shakira concert, en precies wanneer het zou beginnen (8uur) kwam iemand aan op de podium van: Ze heeft keelontsteking dus de show is verplaats. Dat noem ik nou balen :P Uiteindelijk maaaaaaaanden later kwam ze toch wel opdagen. Ik denk heus niet dat het aan de organisatie ligt hoor. Sommige artiesten zijn toch erg verwend, daar kunnen veel mensen niet omheen, en meestal leidt de organisatie eronder. Ik sluit mij meestal gewoon aan bij de catogorie van: ff gelduld dan komt alles goed :)

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.