Video: Kleindochter Amitabh Bachchan maakt internationaal debuut

NavyaNaveliNanda1De kleindochter van Bollywood icoon Amitabh Bachchan, Navya Naveli Nanda, maakt dit jaar haar internationale debuut op het podium van het prestigieuze Bal des Débutantes in Parijs.

Bal des Débutantes
Le Bal, het jaarlijkse debutante high society event gehouden in Parijs, brengt 25 meisjes uit celebrity families bij elkaar aan het einde van november. Navya is een van hen.

De avond van Le Bal, dat door Forbes wordt beschreven als een van de grootste evenementen in de wereld, is in 1992 bedacht door Ophélie Renouard. Deze avond staat in het teken van jonge dames tussen de 16 en 22 jaar, die afkomstig zijn uit prestigieuze en adellijke families uit de hele wereld. De meisjes presenteren zichzelf voor het eerst op een internationaal podium in aangepaste couture ensembles waarna zij samen met hun vader de wals dansen.

De 17-jarige Navya, die momenteel in Londen studeert, is nerveus, maar ook enthousiast. “Ik neem enkele danslessen zodat ik voldoe aan de standaard en daarnaast moet ik ervoor zorgen dat mijn jurken goed zitten. Ik zal ook oefenen met het lopen op hoge hakken om te zorgen dat ik niet omval.”

Navya Nanda is de dochter van Shweta Bachchan en Nikhil Nanda. Ze is de kleindochter van Amitabh Bachchan en het achterkleinkind van Bollywood showman Raj Kapoor.

Bekijk het korte interview met Navya Naveli Nanda.

Lees ook:Big B bevestigt naam kleindochter
Lees ook:Foto’s: Amitabh Bachchan op vakantie in Goa
Lees ook:Documentaire: De Bollywood Revolutie
Lees ook:Amitabh Bachchan draagt morgen Olympische toorts
Lees ook:Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Amitabh Bachchan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.