No Smoking wint prijzen op Indiaas Film Festival in China

Hoewel de film No Smoking ten tijde van haar release in 2007 helemaal niet goed ontvangen werd door het grote publiek,  laat de film vier jaar na haar release nog altijd een blijvende indruk na in festivalcircuits in het buitenland.

De door Anurag Kashyap geregisseerde film won onlangs nog een aantal prijzen op het Indian Film Festial in China.

No Smoking
, met in de hoofdrol John Abraham, wordt binnenkort op drie verschillende plaatsen in Beijng vertoond. Daarna zal de film in vijf andere grote steden wereldwijd worden vertoond.

“Eindelijk waardering
Filmproducent Kumar Mangat is blij met de aandacht voor deze speciale film. “Ik ben erg blij dat mijn film No Smoking eindelijk de eer krijgt die het verdient en zelfs buiten India wordt gewaardeerd. Het is nu bijna vier jaar geleden dat No Smoking werd uitgebracht en de film krijgt nog steeds een kans om deel uit te maken van dit soort festivals. Wat kan een producent zich nog meer wensen? ”

“Tevreden met erkenning
Vishal Bhardwaj, die samen met Kumar Mangat de film produceerde, voegt toe, “Ik ben erg blij en tevreden dat mijn film  internationaal wordt erkend en bekroond. No Smoking is een film gebaseerd op een onderwerp dat nooit in de gebruikelijke commerciële cinema zal verschijnen. En wanneer een film als deze zo veel waardering ontvangt,  is dat gewoon overweldigend en ook motiverend voor de makers!

Lees ook:The Dirty Picture krijgt eindelijk tv-premiere
Lees ook:Onir’s I AM komt naar Nederland
Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: Aatma (22 maart 2013)
Lees ook:Big in Bollywood naar Film Festival Japan
Lees ook:Akshay Kumar heeft genoeg tijd voor zichzelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.