Opnames Dhobi Ghat stilgelegd

Aamir Khan en zijn vrouw Kiran Rao gaan op dit moment door een moeilijke fase, vanwege de miskraam van Kiran een paar weken geleden. Aamir onthuld op zijn blog dat hij en Kiran tijd nodig hebben om te genezen. Hij zal hierdoor een tijdje niet actief zijn op zijn blog.

Niet alleen zijn blog werd stilgelegd, maar ook de film Dhobi Ghat loopt vertraging op. De film zal nu een jaar later uitkomen dan gepland.

Dhobi Ghat is bijna klaar en stond gepland voor een release dit jaar, maar nu zal de film in juli 2010 in de bioscopen verschijnen. Maar dit is wel te begrijpen gezien het verlies van Aamir en Kiran”, aldus een medewerker. De jonge acteurs uit de film zijn niet echt blij met de vertraging, maar begrijpen het wel. Vooral Prateik had verwacht dat deze film voor het eind van het jaar in de bioscopen zou gaan draaien. Prateik maakte zijn debuut op 4 juli 2008 met Jaane Tu… Ya Jaane Na en zijn tweede film komt nu twee jaar na zijn debuut.

Maar niet getreurd. Elke Aamir Khan film die vertraging oploopt, zal goed lopen. Dat is in het verleden ook altijd zo geweest.

Lees ook:Exclusieve trailer: Dhobi Ghat (21 januari 2011)
Lees ook:“Dhobi Ghat gaat over mij en mijn dromen”
Lees ook:Aamir Khan wordt schilder
Lees ook:Exclusieve trailer: My Friend Pinto (17 juni 2011)
Lees ook:Werken met Aamir Khan? Dat kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.