Imran Khan tekent eerste Yash Raj film

Bollywood-Imran-KhanImran Khan is één van de meest getalenteerde jonge acteurs in Bollywood en eindelijk heeft hij zijn eerste film te pakken bij het befaamde Yash Raj productiehuis.

Nadat hij eerder dit jaar samen met Sonam Kapoor te zien was in de romantische komedie I Hate Luv Storys, mag hij nu zijn romantische kant tonen aan Katrina Kaif.

Voor deze film is speciaal gekozen voor een nieuw en fris duo om de hoofdrollen te vertolken. Dit is de eerste keer dat Kaif en Khan samen in een film te zien zullen zijn. 

Khan bevestigt het nieuws: “Ik ben erg blij met deze film, omdat het mij de kans biedt om te werken met Yash Raj Films.  Ik bewonder Aditya Chopra en houdt van zijn manier van werken. En het script is ook geweldig. De manier waarop deze werd gevisualiseerd door Ali is niet te omschrijven. ”

De regie van de film is in handen van debutant Ali Abbas Zafar. Zafar werkt al een tijdje bij Yash Raj Films en assisteerde bij films als New York, Badmaash Company, Tashan en Jhoom Barabar Jhoom. De opnames voor deze film gaan midden september van start.

De film staat gepland voor release in 2011.

Lees ook:Exclusieve foto’s: Mere Brother Ki Dulhan (2011)
Lees ook:Ali Zafar tekent voor Yash Raj films
Lees ook:Mere Brother … geïnspireerd door huwelijksadvertenties
Lees ook:First Look: Mere Brother Ki Dulhan (9 september 2011)
Lees ook:Video: Dhunki (Mere Brother Ki Dulhan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.