Vipul Shah: “Kaakha is John’s wedergeboorte als actieheld”

john_abraham_smilee248John Abraham zweet het dezer dagen uit in de fitnessschool voor zijn rol in de Hindi remake van de Tamil hit Kaakha Kaakha. Producent Vipul Shah is ervan overtuigd dat deze film John Abraham’s opnieuw tot actieheld zal maken.  

Abraham’s laatste echte actiefilm was Dhoom uit 2003.  Maar de laatste jaren zien we de 37-jarige acteur, die zijn Bollywood carrière begon met de gewaagde film Jism, voornamelijk in komedies of love stories.

Shah, die momenteel druk bezig is met zijn aankomende release Action Replayy, zegt dat de nieuwe film een ander facet van Abraham’s persoonlijkheid zal tonen.

In de Tamil film werd de hoofdrol vertolkt door superster Surya, actrice Jyothika en Jeevan.

“Dit is John’s wedergeboorte in een actie avatar. Hij was het laatst echt in actie te zien in Dhoom en dat was een hit, maar in deze film gaan we een paar stappen verder. We zijn momenteel bezig met de opnames, en als alles volgens planning verloopt draait de film medio volgend jaar in de bioscopen,” aldus Shah. 

Abraham was onlangs nog te zien in de romantische-komedie Jhootha Hi Sahi van Abbas Tyrewala, waarin hij de rol van sympathieke loser Sidharth speelde.

Lees ook:John Abraham getrouwd
Lees ook:John Abraham is een leugenaar!
Lees ook:John Abraham’s 1911 is een combinatie van Lagaan en Chak De India
Lees ook:John Abraham in Housefull 2
Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – John Abraham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.