First look: Always Kabhi Kabhi (17 juni 2011)

Na het grote succes van de film My Name is Khan (een co-productie met Dharma producties) komt Red Chillies Entertainment nu met een romantische-komedie getiteld Always Kabhi Kabhi. De film staat gepland voor een release op 17 juni en is geregisseerd door debutant-regisseur Roshan Abbas.

Abbas is ondermeer bekend als acteur, presentator en radio-jockey. Met deze film maakt hij de overstap naar Bollywood.

De film is geïnspireerd door het populaire theaterstuk Graffiti uit 1999. Deze was tevens geregisseerd door Abbas.  De film volgt het leven van vier jongeren en hun laatste jaar op school. De poster van de film werd gisteren onthuld en de eerste promo is naar verwachting aanstaande vrijdag te zien bij de release van de film Game.

Van theater tot film
Voor Abbas was het een echte uitdaging om het theaterstuk te vertalen naar een goed scenario voor een film. “Het duurde even voordat ik een volwaardig scenario had geschreven. Shah Rukh Khan had twee duidelijke opmerkingen en aanwijzingen voor mij.  Eén, cinema en theater zijn twee verschillende mediums en dat betekent dat het scenario filmisch moest zijn. Twee, het moest een eigentijdse film worden. Ook wil ik graag verduidelijken, dat hoewel de film om het leven van tieners draait, het niet geïnspireerd is door ‘Archie’. Eigenlijk leent de film meer van echte levenservaringen.”  Abbas voegt toe echt genoten te hebben van zijn rol als regisseur en hoopt dat hij deze droom mag blijven uitvoeren.

Bijna allemaal nieuwkomers in de hoofdrol
Always Kabhi Kabhi
is het debuut van Zoa Morani (dochter van Cineyugbaas Karim Morani), Satyajeet Dubey, en Ali Fazal (in de volksmond bekend als Jay Lobo uit 3 Idiots). Daarnaast is er ook een hoofdrol weggelegd voor Giselle Monteiro (Love Aaj Kal). In bijrollen zien we onder andere Satish Shah, Lilette Dubey, Navneet Nishan, Vijay Raaz, Manoj Joshi, Mukesh Tiwari en Aakash Khurana. De soundtrack van de film is gecomponeerd door Pritam.

Lees ook:Exclusieve trailer: Always Kabhi Kabhi (17 juni 2011)
Lees ook:Sankat City regisseur overleden
Lees ook:Indiase film over de Iraakse schoenenwerper
Lees ook:Acteur Goga Kapoor overleden
Lees ook:The Merchants of Bollywood zijn terug!

Eén reactie op “First look: Always Kabhi Kabhi (17 juni 2011)

  1. Aryan

    Er is al een trailer uit :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.