Video: Abhishek rapt over corruptie en drugs

Acteur Abhishek Bachchan heeft opnieuw een nummer ingezongen. Ditmaal is het liedje voor de promotionele video van zijn aankomende film, Dum Dum Maaro, waarin hij te zien is in de rol van politieagent. In het nummer Thyan Thyan spreekt de acteur zich uit tegen corruptie en drugs.

Bewust maken van maatschappelijke problemen
Onlangs sprak Abhishek Bachchan, tijdens het 25-jarig bestaan van het Narcotics Central Bureau, over de gevaren van drugsgebruik. Nu gaat de acteur verder met zijn anti-drugs campagne in zijn film Dum Maaro Dum en rapt hij tevens over de corruptie in India. “Het nummer Thayn Thayn is gecomponeerd door Pritam en gezongen door Abhishek Bachchan. Abhishek hoopt via dit hip-hop nummer jongeren bewust te maken van maatschappelijke problemen, zoals corruptie, maar adviseert ze ook sterk om van drugs af te blijven”, aldus Sippy.

Voor jongeren
“Zowel Rohan als Abhishek wilden zinvolle teksten bij het nummer. Abhishek is een rolmodel voor de jeugd in dit land. Het is zijn streven om een verschil te maken met dit nummer. Ze hopen dat het aanslaat bij de jongeren”, aldus de productie.

Dit is niet de eerste keer dat Bachchan achter de microfoon duikt voor Rohan Sippy’s. In 2005 zong hij het nummer Right Here Right Now voor de film Bluffmaster. Het lied is grungy.  Right Here Right Now, daar hoorde een coole hiphop video bij. Thayn Thayn is heel anders. Maar ook dit keer kwam het idee van de video van Sippy af en werd tevens door hem gechoreografeerd.

Bekijk hier de video

Lees ook:Priyanka Chopra ‘ziet groen’
Lees ook:Soundtrack Agneepath verschijnt 19 december
Lees ook:Video: Turkse cover van Why This Kolaveri Di
Lees ook:Kunal Kapoor verloofd
Lees ook:“Vermijd corruptie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.