Shah Rukh Khan en Katrina Kaif in Yash Chopra’s nieuwe film

Zeven jaar na Veer Zaara begint Yash Chopra aan zijn volgende film. Yash Raj Films bevestigt nu via een officiële verklaring welke acteurs de hoofdrollen op zich zullen nemen.

Wie de mannelijke hoofdrol krijgt is natuurlijk al wel bekend. Dat is niemand minder dan Shah Rukh Khan. Maar de vrouwelijke hoofdrollen zijn des te meer een verrassing. Deze worden vertolkt door Katrina Kaif en Anushka Sharma. Dit is de eerste keer dat Shah Rukh Khan en Katrina Kaif samen in een film zullen verschijnen.

De soundtrack wordt gecomponeerd door A.R. Rahman en de teksten worden geschreven door Gulzar.

De officiële verklaring
Een officiële release door Yash Raj Films bevatte een aantal quotes van de veteraan filmmaker.

“Het is alweer zeven jaar geleden dat ik Veer-Zaara regisseerde. En nu ik aan mijn nieuwe film begin stelt mijn innerlijke stem mij een hoop vragen.

Weet je zeker dat je weer wilt gaan regisseren? Je bent al bijna 80 jaar en het publiek wordt steeds jonger. Kan je nu nog steeds vanuit je hart spreken en je gevoelend uiten en zal de jeugd van vandaag naar mij luisteren? Kan ik voldoen aan Shah Rukh’s blinde vertrouwen in mij en hem nog een memorabele romantische film geven? Ben ik in staat om de prachtige Katrina Kaif en de zeer getalenteerde Anushka Sharma te presenteren zoals nooit tevoren?  Kan ik Rahman en Gulzar inspireren zodat zij hun beste werk ooit kunnen creëren?

“Het eerlijke antwoord is … ik weet het niet! Alles wat ik weet is dat ik een film maak waar ik in geloof, een film over liefde en niets anders.  Een film met een oude ziel, maar met een jong hart. Een film met een klassieke look, maar met de eigentijdse taal. Een film die ik maak vanwege één eenvoudige vertrouwen … de liefde die mijn publiek mij al die jaren heeft gegeven. Ze hebben mij de afgelopen 50 jaar getolereerd en ik weet zeker dat ze nog een keer van mijn werk zullen genieten.”

De film staat gepland voor een  release met Diwali 2012.

Lees ook:Eerste officiele foto van Yash Chopra’s nieuwe film
Lees ook:Video: Ishq Shava (Jab Tak Hai Jaan)
Lees ook:Nieuwe foto’s: Op de set van Yash Chopra’s nieuwe film
Lees ook:Exclusieve foto’s: YRF film met SRK -Katrina – Anushka
Lees ook:Shah Rukh’s Challa is deze week de meest bekeken YouTube-video wereldwijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.