Akshay Kumar en John Abraham na zes jaar opnieuw samen in komedie

Op 25 november dit jaar zullen Akshay Kumar en John Abraham, zes jaar na hun hit Garam Masala uit 2005, opnieuw samen op het witte doek verschijnen in het regiedebuut van Rohit Dhawan getiteld Desi Boyz.

Dhawan hoopt met deze film de lachspieren van het publiek te bedienen en met twee acteurs als Kumar en Abraham moet dat niet zo moeilijk zijn…?

Rohit Dhawan, zoon van filmmaker David Dhawan, treedt met zijn eerste film in de schoenen van zijn vader. Ook zijn film is een komedie, het genre waar zijn vader bekend om staat. Rohit vertelt: “Maar mijn film is meer een dramedy, dan een komedie en zal de normen van de huidige Bollywood komedies doorbreken.”

Twee jaar aan script gewerkt
Het was echter niet makkelijk om het script van dit verhaal te schrijven. Rohit is hier dan ook een goed twee jaar mee bezig geweest. “Het kostte mij bijna twee jaar om het script te schrijven. Het is niet makkelijk om een verhaal te bedenken en uit te werken waarin het verhaal draait om twee mannen.”

Akshay en John – The DreamTeam
Toen Kumar hoorde dat Rohit bezig was met een script, verzekerde hij hem dat hij graag deel wilde uit maken van de film. Dit was een grote steun voor Rohit. “Akshay steunde mij vanaf het begin en had al gezegd dat hij deel wilde uitmaken van de film zodra ik klaar was. En toen ik eindelijk klaar was met schrijven, moest ik op zoek naar mijn tweede hoofdrolspelen. Toen besloot ik het script aan John voor te stellen. Hij was meteen overtuigd”, zegt Rohit.

Volgens Rohit zijn Kumar en Abraham een geweldig duo om mee samen te werken. “Zowel Akshay en John zijn uiterst gedisciplineerd en professioneel. Ze waren altijd op tijd en altijd geconcentreerd. Het is een dream-team voor elke debutant.”

Verder bestaat de cast van Desi Boyz uit Deepika Padukone en Chitrangada Singh.

Lees ook:Preview: Desi Boyz (25 november 2011)
Lees ook:John Abraham in Housefull 2
Lees ook:Exclusieve video: Desi Boyz promotie begint met dance-off
Lees ook:Housefull 2 en Rowdy Rathore gepland voor zomerrelease
Lees ook:Het geheim van John Abraham’s lichaam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.