Dhoom: 3 naar 2013

Ek Tha Tiger is niet de enige Yash Raj productie die is uitgesteld. Op maandag 17 oktober 2012 werd bekendgemaakt dat ook het derde deel uit de Dhoom serie enige vertraging zal oplopen.

De release van Dhoom: 3 is nu verschoven naar 2013. Volgens het productiebedrijf is deze beslissing noodzakelijk als gevolg van diverse productie en post-productie overwegingen.

“De opnames voor Dhoom 3 gaan eind november van start. We zullen in totaal 10 tot 11 maanden bezig zijn met de opnames en gelijktijdig en aansluitend volgt de post-productie en die tijd hebben we hard nodig. Het zal ons niet lukken om de film met kerst 2012 in de bioscopen te hebben”, aldus de persverklaring.

Regisseur Vijay Krishna Acharya (Victor): “Dhoom: 3 is ons en het publiek zeer dierbaar  en zij verwachten alleen het beste. We zijn ervan overtuigd dat de opnames binnen de geplande tijd voltooid zullen zijn, maar we verwachten dat de post-productie meer tijd zal innemen. Wij willen ons veeleisende publiek de beste filmervaring meegeven wanneer ze in de bioscoop zitten. We willen niet compenseren om alleen maar een releasedatum te halen.”

Dhoom:3 is geproduceerd door Aditya Chopra en geschreven en geregisseerd door Vijay Krishna Acharya. Hij schreef eerder Dhoom 1 & 2 en Tashan en maakte zijn regiedebuut met Tashan. Dhoom:3 heeft in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aamir Khan en Katrina Kaif. In welke maand dit derde deel wordt uitgebracht is niet bekend.

Lees ook:Een kijkje achter de schermen van Dhoom:3
Lees ook:Dhoom:3 Teaser Trailer
Lees ook:EXCLUSIEF! Logo Dhoom: 3 onthuld
Lees ook:Video: Dhoom:3 Motion Poster (Kerst 2013)
Lees ook:Aamir is de schurk in Dhoom: 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.