Anushka Sharma draait door

Dat Anushka Sharma en Imran Khan samen te zien zullen zijn in de nieuwe Vishal Bharadwaj film getiteld Matru Ki Ka Bijlee Mann Dola wisten wij naturlijk al. 

Maar we wisten nog niet welke rollen de twee acteurs zullen spelen. Sharma is in ieder geval  laaiend enthousiast over haar rol, want deze staat in vol contrast met de rollen die zij tot op heden heeft vertolkt.

De 23-jarige actrice zal namelijk te zien zijn als psychopaat. Sharma was voornamelijk te zien in wat luchtigere rollen. Ditmaal krijgen wij een hele andere kant te zien van deze jongedame.

Na Band Baaja Baaraat stelde Sharma een wensenlijst samen van 10 regisseurs waar ze graag mee zou willen werken. En Vishal Bharadwaj stond in deze top 10. Ze beschouwt zich dan ook erg gelukkig en is Bharadwaj zeer dankbaar voor zijn vertrouwen in haar.

De casting, de rol van Sharma en het onderwerp van de film wekt veel nieuwsgierigheid. En met Bharadwaj aan het roer mag je ervan uitgaan dat hij het beste uit zijn acteurs zal halen zoals hij eerder deed bij Saif Ali Khan als Langda Tyagi (Omkara), Shahid Kapoor (Kaminey) en Priyanka Chopra (7 Khoon Maaf).

Matru Ki Ka Bijlee Mann Dola is een gezamenlijke productie van Bharadwaj, Ajay Devgn en Kumar Mangat, wordt opgenomen in Rohtak, Haryana en zal volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: Matru Ki Bijlee Ka Mandola
Lees ook:Ajay Devgn-Anushka Sharma in Vishal Bhardwaj’s Matru Ki Bijlee Ka Mandola
Lees ook:Anushka Sharma: “Bijlee was een uitdaging”
Lees ook:Imran Khan vervangt Ajay Devgn
Lees ook:Anushka Sharma: “Alle acteurs zijn aandachttrekkers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.