Don 2 te zien in 41 landen

Farhan Akhtar’s langverwachte film Don 2: The King is Back staat aanstaande vrijdag gepland voor een wereldwijde release. De film wordt uitgebracht in maar liefst 41 landen.

Akhtar meldde het nieuws op Twitter. “Ik kreeg gisteren te horen dat Don 2 in maar liefst 41 landen te zien zal zijn. WOW! Dat is dus nu het aantal landen dat achter Don aanzit.”

Trots op groeiende interesse in Hindi-Films
De regisseur voegt toe dat hij zeer trots is op de groeiende bekendheid van Hindi-films wereldwijd. “Ik ben trots op het feit dat de interesse naar Hindi-films wereldwijd alleen maar toeneemt. Dit is allemaal dankzij jullie… de fans… (tijd voor een schouderklopje)”, aldus de regisseur.

Don 2 is het vervolg op de film Don: The Chase Begins uit 2006, een remake van de Hindi klassieker Don uit 1978 met in de hoofdrol Amitabh Bachchan. Don 2 markeert tevens de terugkeer van Farhan Akhtar als regisseur.

Vandaag(21 december 2011) al in Engeland in de bioscoop
De Engelse fans hebben geluk, want de film draait in het Verenigd Koninkrijk al vanaf vandaag in de bioscopen. De rest van de wereld moet helaas nog even twee dagen wachten en zal pas op vrijdag 23 december in zowel 2D als 3D-format kunnen genieten van deze actie-thriller.

Don 2, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Boman Irani, Kunal Kapoor en Om Puri, draait vanaf vrijdag ook in Pathe.

Lees ook:Don 2 trailer op homepage IMDB
Lees ook:PERSBERICHT: Ziggo breidt Hindi-pakket uit
Lees ook:The making of No Problem (10 december 2010)
Lees ook:Weekspecial: Love2HateU – Farhan Akhtar oog in oog met zijn hater
Lees ook:Exclusieve video: Mujhko Pehchaanlo (Don 2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.