“De magie van Munni kan je niet opnieuw creëren”

Volgens de laatste geruchten is actrice Kareena Kapoor gestrikt om een itemsong te doen in de film Dabangg 2. Maar noch Arbaaz Khan, noch Malaika Arora Khan willen dit nieuws bevestigen.

Malaika zegt wel dat ze Kareena absoluut fantastisch vind en dat zij zeker een voor de hand liggende keuze zou zijn.

“Ik adoreer Bebo en vind haar absoluut fantastisch, dus ja,  zij zou een voor de hand liggende keuze kunnen zijn voor in een itemsong.” 

“Munni kunnen we niet herhalen”
Op de vraag waarom zij zich niet opnieuw in de rol van Munni stort, zegt ze: “We kunnen Munni moeilijk gaan herhalen in het tweede deel. Je kunt Munni niet opnieuw creëren. Het lijkt ons beter om met iets nieuws te komen in plaats van Munni te herhalen.”

Arora-Khan vindt het niet erg als een andere actrice enzelfde soort Munni-act zou uitvoeren. “Je moet altijd kijken naar wat het beste is voor de film.” Ze is wel van mening dat de 31-jarige Kapoor fantastisch zou zijn als een tweede Munni, maar voegt toe dat de creatieve beslissingen door haar man en tevens regisseur en producent van de film, Arbaaz Khan, zullen worden genomen. 

Voor Dabangg 2 kruipt Arora-Khan eens in de huid van een casting-director. “Zodra het lied gecomponeerd is, gaan we kijken naar wie het beste erbij past. Arbaaz wil ook graag mijn mening wat dit betreft. Of het nu Bebo wordt of iemand anders, het zal een wederzijdse beslissing worden.”

“Ik wil exclusief blijven”
De itemkoningin is dit jaar in ieder geval nog te zien in een itemnummer. “De promo van Anarkali Disco Chalo uit Housefull 2 is uit. De repons op de clip en het nummer is fantastisch. Of er meer komen weet ik niet. Ik houd er niet van om veel itemsongs te doen.”

“Misschien dat ik pas over een paar jaar weer een itemsong doe. Ik krijg zoveel itemsongs aangeboden, maar wil liever exclusief blijven. Als je er teveel in een jaar doet, dan verdwijnt je exclusiviteit. Het hele doel van een hype creëren is dan verdwenen. Het is leuk om exclusief te zijn en het publiek te laten smachten naar meer.”

Lees ook:Ook Salman Khan waagt zich aan Twitter
Lees ook:Exclusieve trailer: Anarkali Disco Chali (Housefull 2)
Lees ook:“Itemsong Joker wordt trendsetter”
Lees ook:Sunidhi Chauhan: “Itemsongs zijn belangrijker geworden”
Lees ook:Munni Badnaam Hui in Guinness Book of World Records

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.