Madhuri Dixit speelt hoofdrol in Dedh Ishqiya

Haar fans hebben bijna een half jaar moeten wachten, maar het goede nieuws is hier.  De 44-jarige actrice heeft nu eindelijk haar eerste film getekend en begint in mei aan de opnames.

In november 2011 besloot Madhuri Dixit-Nene voorgoed terug te keren naar India. De actrice wilde echter niet direct aan het werk, ondanks de vele aanbiedingen die haar kant op kwamen.

Dedh Ishqiya

Dixit tekende op zaterdag 7 april definitief voor de film Dedh Ishqiya, het vervolg op de succesvolle film Ishqiya uit 2010 met in de hoofdrollen Naseeruddin Shah, Arshad Warsi en Vidya Balan.

De afgelopen maanden waren er verschillende gesprekken tussen Dixit, regisseur Abhishek Choubey en producent Vishal Bharadwaj. “Op 7 april heeft Madhuri getekend voor de film. De opnames voor deze film beginnen in mei”, aldus Rikku Rakeshnath, de manager van Dixit-Nene.

De duistere kant van Dixit
De actrice zou eerder de hoofdrol spelen in de remake van Satte Pe Satta. Dat ging helaas niet door en het project ging naar Karishma Kapoor. Maar niet getreurd, want Dedh Ishqiya lijkt veel interessanter omdat Dixit-Nene hier de mogelijkheid krijgt om haar duistere kanten te tonen.

Uiteraard worden de mannelijke hoofdrollen ingevuld door Shah en Warsi. Naast Madhuri Dixit is ook Kangna Ranaut aan de cast toegevoegd. Omdat Dedh Ishqiya verder gaat vanaf het moment waar Ishqiya is geëindigd, is er geen ruimte meer voor het personage van Vidya Balan.

Wanneer de film in de bioscopen verschijnt is nog niet duidelijk.

Lees ook:Video: Hamari Atariya Pe ( Dedh Ishqiya)
Lees ook:Tweede Trailer: Dedh Isqiya (10 januari 2014)
Lees ook:Madhuri Dixit gelooft niet in competitie
Lees ook:Website Madhuri Dixit nu live
Lees ook:Madhuri Dixit-Nene weigert rol in Hollywoodfilm

0 reacties op “Madhuri Dixit speelt hoofdrol in Dedh Ishqiya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.