Persbericht: Ek Tha Tiger verschijnt 15 augustus

De film Ek Tha Tiger, met in de hoofdrollen Salman Khan en Katrina Kaif, verschijnt 15 augustus wereldwijd in de bioscopen. Dat maakte Yash Raj Films vandaag middels een persbericht bekend.

Woensdag 15 augustus

“Yash Raj Films is verheugd om de releasedatum van de film Ek Tha Tiger, een van de meest verwachte release van het jaar, aan te kondigen. De film wordt uitgebracht op woensdag 15 augustus.”

De film gaat dus een weekend van vijf dagen tegemoet. De release valt namelijk samen met Eid.  In 2011 verscheen Khan’s Bodyguard ook op een woensdag (31 augustus 2011) en dat werd een van de grootste hits van het jaar.

De romantische thriller is geregisseerd door Kabir Khan en geproduceerd door Aditya Chopra.

Trailer verschijnt morgen
De eerste teaser van de film verscheen op 11 mei en was direct een online hit. De reacties op de trailer waren zeer positief en het publiek wilde meer. Jullie hoeven niet langer te wachten, want morgen verschijnt de eerste officiële bioscooptrailer van deze film.

Preview
Ek Tha Tiger vertelt het verhaal van een undercover agent genaamd Tiger. Het verhaal is een ware legende en vertelt over de duistere wereld van spionage… waar regeringen soldaten en agenten inzetten om hun land te beschermen tegen het kwaad….Of deze legende waargebeurd is weet niemand…er is namelijk niemand die deze gebeurtenissen ooit heeft bevestigd…Dit is het verhaal van Tiger.

Lees ook:Exclusieve video: The Tiger Song (Ek Tha Tiger)
Lees ook:Exclusieve teaser trailer: Ek Tha Tiger (15 augustus 2012)
Lees ook:Digitale actieposter: Ek Tha Tiger (15 augustus 2012)
Lees ook:Ek Tha Tiger vanaf 20 april in de Japanse bioscopen
Lees ook:Pakistan verbiedt promos Ek Tha Tiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.