Rajshri Productions gaat experimenteren

samrat-firstHet productiebedrijf Rajshri Productions staat bekend om familie-georiënteerde drama’s, maar met de detective thriller Samrat & Co slaan zij een nieuwe weg in.

Filmmaker Sooraj Barjatya zegt dat de nieuwe generatie van filmmakers binnen zijn productiebedrijf de ruimte krijgt om te maken wat zij willen.

Rajshri Productions staat bekend om films als Chitchor, Maine Pyaar Kiya, Hum Aapke Hain Kaun, Hum Saath Saath Hain en Vivaah. Eerder werd in 1977 al geëxperimenteerd met de detective film Agent Vinod, die als inspiratie diende voor de gelijknamige film uit 2012.

Geen restricties voor nieuwe generatie
“Misschien voel ik mij beperkt vanwege mijn mentaliteit of opvoeding. Maar de volgende generatie bij Rajshri Productions worden niet beperkt”, aldus de 50-jarige filmmaker. “Wij moeten meer gaan experimenteren. Dat ga ik ook doen. We moeten niet gebonden zijn aan restricties. Rajshri moet alles kunnen doen”, voegt hij toe.

Normen en waarden
Acteur Rajeev Khandelwal, die de hoofdrol speelt in Samrat & Co, zegt dat ondanks dat het een thriller is de film nog altijd alle elementen bevat die de kijker van een Rajshri film verwacht. “Bepaalde normen en waarden vind je ook terug in deze film.”

Samrat & Co is geregisseerd door Kaushik Ghatak en geproduceerd door Kavita Barjatya en staat gepland voor een release op 25 april.

Prem Ratan Dhan Payo
Filmmaker Sooraj Bajatya begint binnenkort aan zijn nieuwe film Prem Ratan Dhan Payo met Salman Khan, Neil Nitin Mukesh en Sonam Kapoor in de hoofdrollen.

Lees ook:Video: 20 jaar Hum Aapke Hain Koun
Lees ook:Trailer: Prem Ratan Dhan Payo (12 november 2015)
Lees ook:Salman Khan laat Sooraj Bharjatya op zich wachten
Lees ook:61e editie van de Filmfare Awards – De genomineerden
Lees ook:Gratis Bollywoodfilms op YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.