Karan Johar en Rohit Shetty slaan handen ineen voor Ram Lakhan remake

RamLakhan2016Filmmaker- producent Karan Johar zal, in samenwerking met Mukta Arts, de remake van de film Ram Lakhan uit 1989 produceren.

Regisseur Rohit Shetty zal de film regisseren. Dit is de eerste keer dat Johar en Shetty zullen samenwerken.

“Een grote aankondiging!  Rohit Shetty en Karan Johar presenteren, in samenwerking met Mukta Arts, Ram Lakhan in 2016″, was te lezen op Twitter.

Ranveer Singh en Arjun Kapoor
Al snel werd er druk gespeculeerd over de hoofdrollen. De meest voor de hand liggende namen waren uiteraard Ranveer Singh en Arjun Kapoor in de rollen van Anil Kapoor en Jackie Shroff. Zij hebben een natuurlijke broederlijke band en dat was eerder dit jaar al te zien in de hit Gunday en in de talkshow Koffee with Karan.

Waar tevens op gewezen mag worden is dat tijdens de promotionele activiteiten voor de film Gunday Singh en Kapoor meerdere malen sterk de wens hebben geuit dat ze samen graag in de remake van Ram Lakhan zouden willen spelen.

Ranbir Kapoor
Het nieuws is echter dat Ranbir Kapoor nu wordt genoemd voor de rol Lakhan, oorspronkelijk gespeeld door Anil Kapoor. Volgens een productie-medewerker heeft Johar van de week gesproken met Kapoor en hij zou er voor open staan. De hoofdrollen Ram en Lakhan vragen om sterke acteurs en gezien Kapoor een van Johar’s grote favorieten is, is het niet geheel ondenkbaar dat hij hem zou benaderen voor deze productie.

De hoofdrollen in het origineel werden vertolkt door Jackie Shroff als Ram en Anil Kapoor als Lakhan. Dimple Kapadia en Madhuri Dixit speelden hun vriendinnen.

We wachten met smart op de aankondiging van de cast voor de remake. Wie zie jij in de hoofdrollen in deze remake?

Lees ook:Sidharth Malhotra en Varun Dhawan als Ram-Lakhan?
Lees ook:Karan Johar over Shuddhi en Ram-Lakhan remake
Lees ook:Priyanka Chopra speelt vrouwelijke hoofdrol in Gunday
Lees ook:Video: Ranveer Singh en Arjun Kapoor bij Koffee with Karan
Lees ook:First look: Gunday (2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.