Actrice Rekha stapt uit Fitoor

rekha-tabu-759De film Fitoor, een ambitieuze Bollywood adoptie van de roman Great Expectations van auteur Charles Dickens, van regisseur Abhishek Kapoor blijft in het nieuws vanwege de verschillende veranderingen in de cast.

Waar eerst Sushant Singh Rajput werd vervangen door Aditya Roy Kapur blijkt nu dat Rekha, de evergreen diva van Bollywood, heeft besloten om uit het project te stappen en dit terwijl de opnames bijna zijn afgerond.

Er wordt gezegd dat de 60-jarige actrice twijfels had over de manier waarop haar personage, gebaseerd op Miss Havisham, werd neergezet. Deze twijfels zijn geuit, maar de meningsverschillen met de regisseur en de producent bleken te groot. Dit was reden genoeg om ermee te stoppen.

Tabu vervangt Rekha
Maar niet getreurd, want de vervanging komt echter in de vorm van actrice Tabu, die vorig jaar veel positieve reacties ontving op haar acteerprestatie in de film Haider. “Tabu heeft geweldige rollen vertolkt in haar carrière, waaronder Maqbool, The Namesake en Haider…om er een paar te noemen. Ze is een actrice die geen uitdagingen uit de weg gaat en ik voel mij vereerd om haar in mijn film te hebben”, aldus Kapoor.

Het productiebedrijf UTV koos ervoor om niet verder in te gaan op het vertrek van de evergreen diva van Bollywood.  ”Tabu is een buitengewoon fantastische actrice en na onze samenwerking aan Haider kijken wij er erg naar uit om opnieuw met haar te mogen samenwerken”, aldus woordvoerster Amrita Pandey van UTV.

Lees ook:Haider was een levensveranderende ervaring voor Shraddha Kapoor
Lees ook:Winnaars Stardust Awards 2014
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Tabu
Lees ook:Winnaars IIFA Awards 2015
Lees ook:Trailer: Haider (2 oktober 2014)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.