Priyanka Chopra gaat regionale films produceren

Priyanka Chopra PCADe Bollywood actrice Priyanka Chopra is een multitalent; zingen, dansen, acteren en nu ook nog eens produceren. De 33-jarige kondigde aan dat haar productiebedrijf Purple Pebbles Pictures drie regionale films zal produceren in 2016.

Het productiebedrijf werd enkele jaren geleden opgezet en werkt momenteel aan de Bollywood film getiteld Madamji. De keuze om, naast Bollywood, ook de regionale markt te verkennen is ‘een logische stap’, aldus Chopra.

Content is belangrijk
“Entertainment biedt een breed scala aan mogelijkheden die niet beperkt worden door een taal of medium. Bij Purple Pebbles Pictures streven wij ernaar om grenzen te wissen en een omgeving te creĆ«ren waar de content / het verhaal de held is.”

“Wij zijn een land waar ongelooflijk veel uitzonderlijk talent rondloopt en ons streven is hen binnen de wereld van entertainment een platform te bieden waar zij hun talent kunnen showcasen.”

“Aan het eind van de dag willen wij allemaal een verhaal vertellen. En die drang wordt allemaal versterkt door in staat te zijn om deze verhalen in verschillende talen te kunnen vertellen.”

Lang gekoesterde droom in vervulling
“Regionale cinema in India heeft ontzettend veel diepgang en zoveel talentvolle mensen. Het is een lang gekoesterde droom om verhalen in verschillende talen te vertellen en zo in het hart van ons land te duiken. Er is een groot publiek voor deze films en ik ben erg enthousiast om deel uit te mogen maken van deze drie fantastische projecten.”

Hieronder een overzicht van haar aankomende projecten:

Bam Bam Bol Raha Hai Kashi (Bhojpuri)
Een klassiek liefdesverhaal dat geschreven en geregisseerd is door Santosh Mishra. De film heeft in de hoofdrollen Bhojpuri superster Nirahua en Amrapali Dubey. De opnames gaan deze maand van start en de film staat gepland voor een release in de zomer van 2016.

Ventilator (Marathi)
Een ‘dramde’ dat geschreven en geregisseerd is door Rajesh Mapuskar (Ferrari Ki Sawaari). De cast van de film bestaat uit bekende en getalenteerde Marathi acteurs uit film en theater. De opnames starten in februari en de film staat gepland voor een release tijdens Ganesh Chaturthi.

Ek Onkar (Punjabi)
Een coming-of-age verhaal over een jonge NRI die in zijn land van herkomst op zoek gaat naar zijn roots. De film is geschreven door Amardeep Singh en geregisseerd door Karan Guliani. De hoofdrollen wordt vertolkt door een toonaangevende superster uit de Punjabi filmindustrie. De opnames beginnen in maart en de film staat gepland voor een release rond Gurunanak Jayanti.

Lees ook:Weekspecial: Welke film veranderde het leven van Shekhar Kapoor?
Lees ook:Vidya Balan wordt detective
Lees ook:Exclusieve video: The Tiger Song (Ek Tha Tiger)
Lees ook:Dharmendra’s geheim van succes: Geloof in jezelf!
Lees ook:Release datum Ek Tha Tiger bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.