First Look: Vidya Balan als Bobby Jasoos

vidyabj1Een geweldige make-over, vind je ook niet? Dit is een van de vele looks van Vidya Balan voor de film Bobby Jasoos.

Bobby Jasoos wordt geproduceerd door Born Free Entertainment, het productiebedrijf van Dia Mirza en Sahil Sangha.

Balan speelt een vrouwelijke detective en is op deze foto gekleed als dakloze man. We hebben ook nog een foto van haar in haar normale look.

De cast en crew zijn momentel in Hyderabad voor de opnames. Daar zullen zij ongeveer 55 dagen verblijven. Ze hopen de bruisende en koninklijke cultuurhistorie van Hyderabad op camera vast te leggen.

“Het idee van Bobby Jasoos werd ongeveer anderhalf jaar geleden geboren. En vandaag zijn wij gezegend met de ideale cast en crew en niets geeft mij meer plezier! De acteurs waren druk met workshops, lezingen , look-tests en hun enthousiasme en opwinding is voelbaar.”vidyabj3

“Vidya en haar toewijding aan de voorbereiding is bewijs van het feit dat zij nog altijd veel respect heeft voor haar vak en hongerig is naar meer, ondanks het feit dat ze al zoveel heeft bereikt. Ik kan niet wachten tot de release!”, aldus Dia Mirza.

Naast Balan spelen ook Ali Fazal , Arjan Bajwa , Supriya Pathak en Tanvi Azmi belangrijke rollen in de film. Volgens Sahil Sangha hebben ze de film met “een gevoel van eigenaarschap en onbaatzuchtigheid” benaderd. Hij hoop dat dit leidt tot “een goede energiestroom”.

Bobby Jasoos staat gepland voor een release in de zomer van 2014. VidyaBalanBobbyJasoos

Lees ook:Vidya Balan wordt detective
Lees ook:Trailer: Bobby Jasoos (4 juli 2014)
Lees ook:“Een waar genoegen om opnieuw met Vidya te mogen werken”
Lees ook:Foto’s: Het huwelijk van Vidya Balan en Siddharth Roy Kapur
Lees ook:Anjaana Anjaani naar New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.