Karan Johar ambitieus en enthousiast over zijn nieuwe films

karan_joharRegisseur en producent Karan Johar heeft het erg druk met zijn bedrijf Dharma Productions. Hij is nu bezig met de productie van drie films: I Hate Luv Storys, We Are Family en Dostana 2. Daarnaast werkt Johar aan zijn ambitieuze project, de remake van de film Agneepath, welke in 1990 door zijn vader wijlen Yash Johar werd geproduceerd.



Johar ziet de remake van Agneepath als eerbetoon aan zijn vader. “Agneepath met  Amitabh Bachchan en Mithun, heeft twintig jaar geleden geen succes opgeleverd. Terwijl mijn vader Agneepath juist één van zijn beste films vond. Hij was van mening dat de film niet de aandacht heeft gekregen die het verdiende. Hij stimuleerde mij altijd om een remake te maken en nu is het moment aangebroken dat ik die wens van mijn vader kan vervullen.”

In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen, zal Johar de remake niet zelf regisseren. “Ik vind het leuk om films te regisseren die liefde, romantiek en drama omvatten. Daar ben ik ook goed in. Ik denk niet dat ik goed ben in het regisseren van actiefilms. Daarom zal ik de teugels van dit project niet zelf in handen nemen.” Johar heeft de taak overgedragen aan Karan Malhotra, die hiermee de kans krijgt om zich als regisseur te bewijzen.

Malhotra werkte eerder als regie-assistent bij films als Lajja, Main Hoon Na, Jodha Akhbar en My Name Is Khan.

Momenteel wordt gewerkt aan de afronding van het script en andere technische aspecten. Daarna zal de uiteindelijke cast worden vastgesteld. Op Twitter zei Johar: “Dharma Productions heeft het zelfs druk op zondag. Tarun Mansukhani heeft het script van Dostana 2 bijna af en Karan Malhotra is gestart met het proces van Agneepath. Spannende tijden breken aan!”

Als alles volgens planning verloopt dan verschijnen Agneepath en Dostana 2 volgend jaar in de bioscopen.

Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”
Lees ook:Hrithik Roshan: “Mijn Agneepath is geen remake”
Lees ook:Opnames Dostana 2 dit jaar van start
Lees ook:Trailer Agneepath (13 januari 2012)
Lees ook:Hrithik Roshan stapt uit Shuddhi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.