Anil Kapoor bevestigt rol in Mission Impossible 4

anil kapoor phHet lukte eerder acteurs Amrish Puri, Naseeruddin Shah en Om Puri om succesvol in Hollywood door te breken. Ook Irrfan Khan timmert aardig aan de weg in het westen, maar de meest succesvolle acteur blijkt Anil Kapoor te zijn.

De geruchten waren er, Paramount Pictures wilde er liever niets over kwijt, Anil Kapoor gaf vorige week geen krimp, maar de Indiase nieuwszender Times Now regelde een exclusief interview met de acteur waarin hij zijn aanwezigheid in Mission Impossible 4 bevestigde. 

Met zijn rol in de Oscarwinnende film Slumdog Millionaire wist hij de aandacht van Hollywood naar zich toe te trekken. Dit leverde hem de rol van President Hassan op in de Amerikaanse hitserie 24. En nu heeft Kapoor getekend voor een rol in Mission Impossible 4, waarin hij te zien zal zijn naast niemand minder dan Tom Cruise.  

“Het is een eer”
Kapoor was een groot fan van de vorige delen en vindt het een eer om deel uit te maken van dit vierde deel. “Ik heb inderdaad getekend voor de film en ik kijk er ontzettend naar uit. Uiteraard ben ik erg enthousiast.”

Is Kapoor van plan om Bollywood te verlaten om zich te richten op meerdere projecten vanuit Hollywood? “Ik geniet van de recente flow van goede projecten. Ik kijk gewoon wat er op mijn pad komt, zowel uit India als internationaal. Als het project mij maar aanspreekt.”

En is de 50-jairge acteur nerveus om samen te werken met Tom Cruise? “Ik ben niet nerveus. Het is natuurlijk gewoon werk en zo zal ik ook dit project benaderen.”

Kapoor voegt zich binnenkort bij de cast en crew van MI 4, die momenteel in Praag gestart zijn met de opnames.

Mission Impossible 4 staat gepland voor een release op 16 december 2011.

Lees ook:Anil Kapoor in Mission Impossible 4?
Lees ook:Waar is Anil Kapoor in de trailer van Mission Impossible 4?
Lees ook:Anil Kapoor onder de indruk van Tom Cruise
Lees ook:Anil Kapoor in Hollywoodthriller Cities
Lees ook:Anil Kapoor: Het succes in Hollywood en Bollywood (Deel 1)

0 reacties op “Anil Kapoor bevestigt rol in Mission Impossible 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.