Vivaan is zeer gelukkig met droomdebuut

Nadat de oudste zoon van Naseeruddin Shah, Imaad Shah, zijn debuut maakte met de film Yun Hota To Kya Hota, is bijna vijf jaar later de beurt aan zijn broertje Vivaan. Hij speelt de jongste man van Priyanka Chopra in 7 Khoon Maaf.

“Ik viel letterlijk van mijn stoel toen ik hoorde dat Vishal Bharadwaj overwoog om mij te casten in één van zijn films. Alleen het feit dat hij mij overwoog was al een grote eer”, zegt de 20-jarige Shah. “Ik hoop dat ik heb kunnen bijdragen aan de visie die Vishal had.”

7 Khoon Maaf vertelt het verhaal van een vrouw genaamd Susanna en haar zoektocht naar ware liefde. Ze voelt zich telkens verraden en dat is haar reden om tot moord over te gaan. Deze sinistere film laat de donkere kant van de liefde zien.

Net als zijn vader
De jongste Shah is wat betreft voorbereiding precies zijn vader. “Ik heb me eigenlijk meer gericht op de technische voorbereidingen als acteur. Im moest bijvoorbeeld vloeiend Urdu spreken, goede dictie hebben en welbespraakt zijn. Hierbij hebben mijn vader en Vishalji geholpen.”

“Priyanka is erg vriendelijk”
Zijn ervaring met Priyanka Chopra op de set was geweldig, maar hij geeft toe dat hij in het begin wel nerveus was. “Ik heb een geweldige tijd gehad met Priyanka, maar voelde mij wel geïntimideerd. Maar ze is ontzettend vriendelijk van nature en dat maakt het allemaal veel makkelijker en zo voelde ik mij ook snel comfortabeler in haar nabijheid. Ze gaf mij veel tips en ik heb erg veel van haar geleerd. Het is zeker één van de meest geweldige ervaringen ooit.”

Naseeruddin Shah vs Vivaan Shah
Zijn vader is ook één van de personages in de film. Welke vond hij nou beter? “Ik kan niet zeggen welk personage beter is, want beide verschillen natuurlijk en zijn allebei erg interessant.”

Vivaan was niet nerveus om te werken waar zijn vader bij was. “Ik was niet zenuwachtig of nerveus om te acteren voor mijn vader. Iedere keer als hij op de set was, was ik juist gemotiveerd en probeerde ik hem te imponeren.”

Vond hij het dan niet zielig dat zijn vader werd vermoord in de film? “Ik speel niet zijn zoon in de film, dus ik vond het niet zielig toen hij door PRiyanka werd vermoord”, aldus een lachende Vivaan.

Lees ook:Introducing Vivaan Veer Oberoi
Lees ook:BREAKING NEWS! Vivek Oberoi is vader geworden
Lees ook:Don’t mess with Aryan en Suhana Khan
Lees ook:Shah Rukh Khan ontmoet Shakira
Lees ook:Vivek Oberoi trotse vader van een meisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.