“Raaz 3 is de belangrijkste film van mijn leven”

Vikram Bhatt keert na acht jaar weer terug bij Vishesh Films voor het derde deel van de horror-triologie Raaz. Raaz 3 wordt gemaakt in 3D en volgens Bhatt is Raaz 3 de belangrijkste film van zijn leven.

“Voor mij, is Raaz 3 meer dan alleen een film. Ik heb het gevoel dat ik weer thuiskom. Het is een geschenk dat ik aan Bhatt Saab Bhatt Saab (Mahesh Bhatt) en Mukesh-ji (Mukesh Bhatt) wil geven. Want zij zijn verantwoordelijk voor de persoon en regisseur die ik nu ben.”

“Voor mij is het de belangrijkste film van mijn leven. Het wordt enger in 3D en tegelijkertijd ben ik van plan om het liefdesverhaal meer diepgang te geven. Daarnaast is er natuurlijk veel muziek”, aldus Bhatt.

Bhatt begon in 1992 als regisseur met de film Jaanam. Hierna volgden successen zoals Ghulam, Kasoor en het eerste deel van de Raaz-triologie. Bhatt’s laatste film met Vishesh Films was Footpath in 2003. Bhatt is de afgelopen drie jaar een synoniem voor horrorfilms met successen als 1920 en dit jaar Haunted 3D.

Succes Haunted 3D was belangrijk
Het succes van Haunted 3D gaf hem het vertrouwen om zich verder te verdiepen in het horror-genre in 3D. “Er waren velen die niet geloofden dat Haunted 3D de gemaakte kosten zou kunnen terugverdienen. Sommige critici voegden daaraan toe dat ze de film niet eens in 2D zouden downloaden. Het is nog steeds ongelooflijk dat Haunted 3D de hoogste brutowinst ooit voor een horrorfilm wist te behalen.”

Raaz Triologie
Raaz
uit 2002, met in de hoofdrollen Dino Morea en Bipasha Basu, werd een groot succes. Het tweede deel had Emraan Hashmi, Kangna Ranaut en Adhyayan Suman in de hoofdrollen. Deze werd geregisseerd door Mohit Suri en viel niet in de smaak bij het grote publiek.

We wachten met smart op dit derde deel, met in de hoofdrollen Emraan Hashmi en Jaqueline Fernandez, en hopen dat Vikram Bhatt zijn reputatie als horror-specialist kan behouden.

Lees ook:Exclusieve trailer: Raaz 3 (7 september 2012)
Lees ook:First look: Raaz 3 (7 september 2012)
Lees ook:Raaz 4 geinspireerd door The Omen?
Lees ook:Ook Don 2 in 3D – Bollywood bezeten door 3D?
Lees ook:Trailer: Mr. X (17 april 2015)

Eén reactie op ““Raaz 3 is de belangrijkste film van mijn leven”

  1. Neetu

    Emraan en Jacqueline spelen toch in Murder 2? Of gaan ze nu dus nóg een film samen maken?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.