Kristen Stewart: “SRK is een inspiratie voor mij”

De fascinatie van Hollywood voor Bollywood en haar acteurs groeit. Ook actrice Kristen Stewart, bekend van de Twilight-films, is gek op Bollywood en in het bijzonder op Shah Rukh Khan. Ze noemt hem het ‘toonbeeld van romantiek’ en zegt dat ze graag met hem zou willen samenwerken.

“Nou, ik ben een grote fan van Shah Rukh Khan, die het toonbeeld is van romantiek in Bollywood,” zegt Stewart in een e-mail interactie. “Als ik de kans zou krijgen zou ik graag het tweede deel van de film The Twilight Saga: Breaking Dawn met hem willen doen”, voegt ze toe.

“En niet alleen in Hollywood, maar ik zou ook graag met hem willen samenwerken aan een Bollywoodfilm. Dat zou betekenen dat ik Hindi moet leren, maar dat zou ik niet erg vinden”, zegt de 21-jarige actrice.

De actrice heeft ook de promo’s van zijn nieuwste film Ra.One gezien. “Ik heb de promo’s van Ra.One gezien en die zijn zeer indrukwekkend. Ik vind zijn look in de film geweldig. Ik wil die film zeker zien. Hij is echt een inspiratie voor me,” voegt ze eraan toe.

Lees ook:Penelope Cruz wilt werken met Shah Rukh Khan
Lees ook:Robert Pattinson: “DDLJ is mijn favoriete Bollywoodfilm”
Lees ook:Kristen Stewart wilt samenwerken met Hrithik Roshan
Lees ook:“Shah Rukh en ik hebben dezelfde denkwijze”
Lees ook:Nichtje van Jennifer Lopez is verliefd op Shah Rukh Khan

0 reacties op “Kristen Stewart: “SRK is een inspiratie voor mij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.