“Een geweldig jaar dankzij Chammak Challo”

Het componistenduo Vishal-Shekhar mag spreken van een wel zeer geweldig jaar. Zij componeerden twee van de grootste hits van 2011, Chammak Challo en Ooh La La,die beide voor een lange tijd bovenaan de hitlijsten hebben gestaan.

“Ik zag pas geleden een zeer mooi artikel in de krant staan. Er stond dat van alle nummers uit 2011 Chammak Challo 51 procent van de stemmen had ontvangen en was gekozen tot itemsong van het jaar. En de nummer twee positie was voor Ooh La La met 16 procent en dat betekent dat wij 67 procent van de stemmen hebben ontvangen… dus het was een geweldig jaar voor ons.”

Shekhar Ravjiani is blij met het feit dat hun nummers over de hele wereld bekend zijn.

Trotser op Chammak Challo

En hoewel beide ‘itemsongs’ op de nummer 1 positie hebben gestaan, zegt Ravjiani toch iets trotser te zijn op het nummer Chammak Challo, welke is gezongen door Akon.  “Chammak Challo is ontzettend populair, niet alleen in India, maar ook in het buitenland. Het nummer is in alle clubs te horen en DJ’s wereldwijd maken diverse remixen van het nummer. En wij zijn zeer trots dat onze nummers overal ter wereld worden gedraaid.”

2011 is alweer bijna voorbij, maar het componistenduo kijkt al met veel plezier uit naar 2012. Zij verzorgen namelijk de soundtracks voor de films Student Of The Year, Sujoy Ghosh’s Kahaani en Dibakar Banerjee’s Shanghai.

Lees ook:Video: The making of Chammak Challo met Akon
Lees ook:John en Anushka hebben de ‘Beste Bodies’
Lees ook:Song Promo: Chammak Challo (Ra.One)
Lees ook:Video: The making of It’s Criminal (Ra.One)
Lees ook:Chammak Challo is meest gedownloade nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.