Vidya Balan: Het gezicht van de veranderende Indiase Cinema

Vidya Balan, die bekend staat om haar rollen in vrouw-georiënteerde films, zegt dat de filmindustrie in de loop der jaren een grote verandering heeft ondergaan. En dat zij door toeval het gezicht van deze verandering is geworden.

“Veranderingen gebeuren echter niet van de een op de andere dag. Dat kost tijd. En het is toevallig dat vandaag wanneer we deze verandering zien en voelen, ik word gezien als het gezicht van deze verandering,” aldus Balan in een interview.

De 33-jarige actrice gaf zeer sterke acteerprestaties in Ishqiya, Paa, No One Killed Jessica en The Dirty Picture. Haar volgende film is Sujoy Ghosh’s Kahaani, waarin opnieuw de vrouw centraal staat. Balan voelt zich extreem gelukkig dat zij deel uitmaakt van de Indiase filmindustrie in een tijd waarin dergelijke films worden gemaakt.

“Ik ben blij dat ik deel uit maak van de Indiase Cinema in een tijd waarin dergelijke verhalen en rollen worden geschreven en ik een kans heb om deel uit te maken van goede films. Het voelt goed om zoveel liefde van het publiek te mogen ontvangen vanwege je werk.”

Kahaani staat gepland voor een release op 9 maart en vertelt het verhaal van een zwangere vrouw en de zoektocht naar haar vermiste echtgenoot.

Lees ook:Vidya Balan wil zichzelf niet beperken tot vrouw-georienteerde films
Lees ook:Vidya Balan: “Commerciële films bereiken steeds groter publiek”
Lees ook:Vidya Balan is vrolijker en onbevreesd
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Shabana Azmi
Lees ook:Video: Het Filmfestival van Marrakech: Een eerbetoon aan de Indiase Cinema

Eén reactie op “Vidya Balan: Het gezicht van de veranderende Indiase Cinema

  1. Shaya

    Vidya rocks! Een van de beste B’wood actrices :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.