Sonu Nigam zingt meerstemmig

sonu nigam newVoor de Farah Khan film Tees Maar Khan is de titelsong gezongen door Sonu Nigam. En dat niet alleen. In het nummer zijn 50 stemmen te horen en deze behoren allemaal toe aan Nigam. Dat vertelt producent Shirish Kunder.

Kunder is vol lof voor Nigam. “Hij heeft uitzonderlijk werk afgeleverd en alle lof voor de zanger voor het wonder dat hij met dit nummer heeft verricht.”

De titelsong vertelt het publiek een verhaal over de diverse personages in de film. In het nummer zijn maar liefst 50 verschillende stemmen te horen, maar deze zijn allemaal ingezongen door Nigam zelf. “Hij heeft het hetzelfde liedje 50 keer in 50 verschillende stemmen gezongen! Het is werkelijk ongelooflijk. In die 50 stemmen hoor je mannenstemmen, vrouwenstemmen in het refrein en ook nog eens de stem van een Chinees meisje. Sonu heeft al deze stemmen ingezongen. Zelfs wanneer je luistert naar de mannelijke stemmen, zijn er al vier verschillende te horen.”

Kunder maakt debuut als componist
De muziek van de film is gecomponeerd door het muzikale duo Vishal en Shekhar, maar de titelsong is geschreven en gecomponeerd door Kunder zelf. Hij maakt hiermee zijn debuut als componist en tekstschrijver. “Er zijn vijf nummers in Tees Maar Khan, waarvan er vier zijn samengesteld door Vishal-Shekhar. Ik heb alleen de titelsong voor mijn rekening genomen. Daarnaast ben ook bezig met het componeren van de achtergrondmuziek voor de film.”

Het lijkt erop dat Kunder en Nigam erop zijn ingesteld om het publiek te verrassen met de titelsong van Tees Maar Khan.

Lees ook:The Making of: Tees Maar Khan (titelsong)
Lees ook:Guinness Book of Records zoekt Sonu Nigam
Lees ook:Exclusieve trailer: Guzaarish (Guzaarish)
Lees ook:Zoon Sonu Nigam zingt eigen versie Why This Kolaveri Di
Lees ook:Exclusieve video: Titelsong Tees Maar Khan (Tees Maar Khan)

0 reacties op “Sonu Nigam zingt meerstemmig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.