Shah Rukh Khan na twee jaar weer op het podium

SRK danceOp 8 januari worden de Apsara Producers’ Guild Awards weer uitgereikt. De Apsara Film & Television Producers Guild Awards is het streven om topkwaliteit in de filmindustrie te eren door persoonlijkheden uit de industrie zelf.

In de loop der jaren heeft Apsara talent, doorzettingsvermogen, innovatie en pure kunst erkend. Op vrijdagavond 8 januari zullen er 30 awards worden uitgereikt in de categorieën van film en televisie.

Ook dit jaar wordt de awarduitreiking een avond vol entertainment. Na twee jaar zal het publiek kunnen genieten van Shah Rukh Khan, die na twee jaar weer op een awarduitreiking zal optreden. Daarnaast zullen ook Saif Ali Khan en Kareena Kapoor op het podium staan. Vidya Balan en Arshad Warsi zullen een sneak preview geven van hun nieuwe film Ishqiya. Ook Vivek Oberoi is van de partij en hij zal naast een optreden ook gevaarlijke stunts tonen. 

De  Televisie industrie is vertegenwoordigd in de categorieën: Best Non-Fiction Series, Best Drama Series (Fiction), Best Director - Fiction, Best Actress en  Best Actor in a Drama Series. Dan zijn er nog drie speciale prijzen die de Best Debutante (Mannelijk en Vrouwelijk) voor het jaar 2009 zal eren en uiteraard de Lifetime Achievement Award. De Film Awards zijn onderverdeeld in de technische en populaire categorieën.

Lees ook:Video: Katrina’s optreden tijdens de Apsara Awards
Lees ook:Shah Rukh Khan en Karan Johar presenteren IPL Awards
Lees ook:Shah Rukh Khan en Priyanka Chopra presenteren de Zee Cine Awards
Lees ook:Shah Rukh Khan en Shahid Kapoor stelen de show
Lees ook:Rahman genomineerd voor Grammy Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.