Shah Rukh Khan opnieuw gewaxed!

10aug_srk-wax01Acteur Shah Rukh Khan is opnieuw gewaxed! Nee, het gaat hier niet om het waxen van lichaamshaar, maar de acteur heeft er een nieuwe wassenbeeld bij. En dit keer staat het wassenbeeld in Madame Tussauds in New York. 


Deze real-life wassenbeeld lijkt meer op de acteur dan het wassenbeeld uit Madame Tussauds in Londen. De gelijkenis is buitengewoon ongelooflijk.

De onthulling van het wassenbeeld viel samen met de release van zijn hitfilm My Name is Khan die op 12 augustus in Amerika werd uitgebracht.  

Een proces van zes maanden
Volgens de website van Madam Tussauds duurt het maximaal zes maanden om één wassenbeeld te maken. “Het begint allemaal met een vergadering, beeldhouwers brengen verscheidene uren door met hun onderwerp, waarbij meer dan 250 nauwkeurige metingen op lichaam, handen en gezicht  worden verricht.. Tijdens dit proces wordt het hoofd en het lichaam vanuit alle mogelijke hoeken gefotografeerd. Op dat moment neemt de beeldhouwer de allerbelangrijkste observaties in zich op van de persoonlijkheid en karakter die hij in wax zal gieten.”

“Wanneer de persoon niet aanwezig kan zijn in de studio van Madame Tussauds dan worden door de kunstenaars honderden foto’s bestudeerd en video’s bekeken om de figuur te maken. Een ander leuk feit is dat elk wassenbeeld 125.000 dollar kost om te maken.”

10aug_srk-wax02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10aug_srk-wax01

10aug_srk-wax03

Lees ook:Exclusieve foto’s: Kareena’s wassenbeeld
Lees ook:Exclusieve foto’s: Madhuri Dixit onthult wassenbeeld in Londen
Lees ook:Hrithik Roshan krijgt wassenbeeld
Lees ook:Foto’s: Hrithik Roshan’s wassenbeeld onthuld
Lees ook:Krijgt Kareena Kapoor een wassenbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.