Zanger Jay Sean wil acteren

jay-seanJay Sean is de enige zanger van Indiase origine die momenteel bovenaan de hitlijsten in Amerika staat met zijn single Down. De zanger wil zijn vleugels spreiden en ziet mogelijkheden voor zichzelf om aan een acteercarrière te beginnnen.  ”Ik focus mij nu puur op mijn muziek en films”, aldus Jay Sean. 

De acteur heeft al een aantal aanbiedingen ontvangen van zowel Hollywood als Bollywood, maar wacht vooralsnog op de juiste rol. “Als je van plan bent om een overgang te maken van muziek naar films, terwijl je nog altijd bezig bent met een muziekcarrière, is het belangrijk dat je de juiste film(s) kiest. Ik wil dat mensen mijn films te zien en zeggen, “Dat is kwaliteit”, weet je.”

“Ik wilde acteur worden”
Voordat de zanger aan zijn muziekcarrière begon, wilde hij eigenlijk stiekem acteur worden. “Veel mensen weten dit niet, maar toen ik een jaar of 12 of 13 was deed ik mee aan diverse toneelstukken op school. Ik heb hier zelfs een flink aantal awards voor gewonnen. Ik geniet echt van acteren.”

En nu de R ‘n’ B-zanger zich wil storten op een acteercarrière hoopt hij rollen te krijgen in genres waar hij zich het meest thuis voelt. “Ik zou graag in een komedie of drama willen spelen,” zegt hij. Sean wil graag zijn diversiteit tonen op het witte doek. “De meeste zangers in mijn genre blijven te vaak in hun ‘cool’ imago hangen. Ik wil juist gek doen.”

Priyanka Chopra en Jay Sean in een film?
Sean is goed bevriend met actrice Priyanka Chopra en spreekt de wens uit om graag met haar in een film te willen spelen. “Weet je, ik pest haar hier altijd mee. Ik zeg altijd tegen haar dat als zij ooit in één van mijn clips komt acteren, dat zij bij haar regisseurs wel even een goed woordje voor mij mag doen voor een hoofdrol in één van haar films!”, aldus Jay Sean.

Sean is het best bekend voor zijn bestsellers Got My Eyes on You, Nachna Mere Naal, Stolen en Do You Remember.

Lees ook:Het is bevestigd! Jay Sean en Sonu Nigam gaan samenwerken
Lees ook:Ranbir Kapoor wil slechterik spelen
Lees ook:Vidya Balan wil zichzelf niet beperken tot vrouw-georienteerde films
Lees ook:Priyanka Chopra over haar muziekcarriere
Lees ook:Robert Pattinson: “DDLJ is mijn favoriete Bollywoodfilm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.