Meiyang Chang wint Jhalak Dikhhla Jaa

Meiyang Chang en zijn choreograaf Marischa zijn de winnaars van het vierde seizoen van het dansprogramma Jhalak Dikhhla Jaa.  

Het was een spannende finale tussen Meiyang Chang, Sushant Singh Rajput en Yana Gupta. Maar het was uiteindelijk Chang die er met de titel en hoofdprijs van bijna € 40.000 vandoor ging.

Chang en Marischa ontvingen de trofee uit handen van de juryleden Madhuri Dixit, Remo Dsouza en Malaika.

Chang wilde hard werken
In een reactie op zijn overwinning zegt Meiyang Chang: “Jhalak is één van de beste en leukste dingen die op mijn pad is gekomen. Toen de opnames begonnen had ik slechts één ding in mijn hoofd: Ik ga hard werken en wil zo graag als mogelijk verschillende dansstijlen beheersen en leren van de beste choreografen en juryleden. Ik wil mijn choreograaf Marischa Fernandes, de juryleden en het publiek bedanken voor hun steun. Zij geloofden in mij en hebben mij ontzettend geholpen op weg naar de top.”

De talentvolle Sushant Singh Rajput werd door velen getipt als winnaar, maar hij moest het helaas doen met een troostprijs van bijna € 8.000. Hij kreeg daarnaast ook de award voor Most Spotless Performance. “Ik ben blij voor Chang. Ik heb mijn best gedaan en me altijd 100% ingezet.”

Meiyang Chang
Chang werd ontdekt als zanger in het programma Indian Idol. Nadat hij een tijdje zong in de Indiase boyband F4, verruilde hij zijn zangcarrière voor het witte doek. Hij maakte in 2010 zijn debuut in de Yash Raj productie Badmaash Company, waarin hij te zien was naast Shahid Kapoor en Anushka Sharma. En als acteur in India is één van de voorwaarde natuurlijk dat je moet kunnen dansen. Dus toen het aanbod van de Indiase variant van ‘Dansen met Sterren’ voorbij kwam, hoefde Chang niet lang na te denken.

De winnaars van de eerdere drie seizoenen van Jhalak Dikhhla Jaa waren Mona Singh, Prachi Desai en voetballer Baichung Bhutia.

Lees ook:Video: Madhuri Dixit is nog altijd de beste!
Lees ook:Manish Paul is 14 kilo afgevallen voor Bollywooddebuut
Lees ook:Zoon Boney Kapoor onder contract bij Yash Raj Films
Lees ook:Winnaars IIFA Awards 2015
Lees ook:Winnaars Colors Screen Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.