Sheila Ki Barbie ligt binnenkort in de winkels

Het is eindelijk zo ver! Nadat de release diverse keren werd uitgesteld is de look-a-like Katrina Kaif Barbiepop vanaf 20 maart te koop in India. En de actrice heeft al een lijst opgesteld van mensen aan wie zij haar eerste partij van Barbies zal weggeven.

Kaif zal persoonlijk al haar vrienden in de filmindustrie een pop geven.  Ali Zafar (regisseur van de film Mere Brother Ki Dulhan) vroeg zich af waar hij de pop moet neerzetten. “Op kantoor of thuis, maar iedereen moet een pop van mij hebben!” liet Kaif hem duidelijk merken.

Wie krijgt de pop?
Echter, bovenaan de lijst staan haar nichtje Maya en de drieling van regisseuse Farah Khan; Anya, Czar en Diva. “De eerste pop gaat naar de dochter van mijn zus. Zij is twee-en-een-half en helemaal geobsedeerd met Barbie. Zij wonen in Londen en ik ga daar binnenkort naartoe voor werk. Ik zal haar de pop dan geven,” vertelt Kaif.

Kaif is ook van plan om een aantal poppen uit te delen aan haar regisseuses Zoya Khan en Farah Khan. Terwijl drie Barbie-poppen naar Farah’s kinderen gaan, vooral zoon Czar is een grote fan van Kaif, is ook Zoya (Zindagi Na Milega Dobaara) geinteresseerd in de pop. 

Maar ook regisseur Kabir Khan staat op de lijst. ‘Zijn dochter Sairah is pas drie, maar kan Sheila ki Jawani al helemaal meezingen en kent ook alle pasjes uit haar hoofd. Dat is pas echt een groot compliment,” zegt Kaif tevreden.  

20 maart
De lancering van de Katrina Kaif Barbie-pop wordt gevolgd door een modeshow en de vertoning van een video-introductie van de pop. De eerste pop die wordt uitgebracht is gecreeërd naar het model Katrina de filmster. Er zijn plannen om meerdere look-alike Barbies te lanceren in diverse andere avatars. 

Kaif zegt: “Het is een heel speciaal moment voor mij. Het is de eerste keer dat een Aziatische actrice is gekozen om model te staan voor Barbie. Mijn zussen zijn meer dan trots op deze prestatie. Zelfs meer dan op mijn ateercarrière. Want zeg nou zelf, wie kent Barbie nou niet?”

Lees ook:Katrina Kaif barbie in december in de winkels
Lees ook:Katrina Kaif in animatiefilm
Lees ook:Katrina Barbie ligt volgende maand in de winkels
Lees ook:Drieling Khan met tegenzin voor de camera
Lees ook:Katrina Kaif als moderne Meena Kumari

3 reacties op “Sheila Ki Barbie ligt binnenkort in de winkels

  1. Malika

    Zo leuk! Komen ze ook in Nederland? :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Charla

    Dat is nog niet bekend. De poppen van SRK, Hrithik, Kajol en Priyanka waren echter wel verkrijgbaar. Dus ik ga ervanuit dat er winkels en videotheken zijn die de poppen zeker naar Nederland zullen halen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.