Opnames Krrish 2 in oktober van start

De opnames voor Krrish 2, met in de hoofdrollen Hrithik Roshan en Priyanka Chopra, beginnen in oktober. De film staat gepland voor een release in de zomer van 2012.

De film wordt geproduceerd door Filmkraft en geregisseerd door Rakesh Roshan. In deze film zien we Vivek Oberoi als de schurk en Chitrangada Singh als een mutant.

Druk …Druk…
Roshan was van plan om midden juni te starten met de opnames, maar zijn zoon en Chopra waren beide bezig met de remake van Agneepath. Daarna dook Roshan meteen in de promotionele activiteiten voor Zoya Akhtar’s Zindagi Na Milegi Dobara. Het gevolg: Krrish 2 begint nu vier maanden later.

Eerst storyboard…
“We zijn nu bezig met het vullen van de storyboard. Als je een film met veel special effects maakt, moeten de scenes duidelijk zijn geschetst op papier. Daarna moet het worden goedgekeurd. Zodra dat alles in orde is, kunnen we beginnen met de uitvoering in de studio. Wij hopen in oktober te kunnen starten, afronden volgt hopelijk in maart en dan volgt de release rond de zomer van 2012″, aldus Hrithik Roshan.

Ook ditmaal betoverende muziek en dans
Roshan is in Krrish 2 te zien in drie verschillende rollen: vader, zoon en kleinzoon. Roshan garandeert dat Krrish 2 – net als de eerdere films uit de franchise: Koi Mil Gaya en Krrish – ook zal beschikken over betoverende muziek en dans. “Krrish en Koi Mil Gaya hadden allebei een prachtige album en de choreografieën pasten in de film. Ik denk dat dat ook het geval zal zijn met deze film.”

Lees ook:Trailer: Krrish 3 (3 november 2013)
Lees ook:3 x Hrithik Roshan voor de prijs van 1
Lees ook:Eerste trailer Krrish 3 bij Chennai Express
Lees ook:Eerste song Krrish 3 getiteld God, Allah, Bhagwan
Lees ook:Priyanka Chopra viert 28ste verjaardag op Phuket

2 reacties op “Opnames Krrish 2 in oktober van start

  1. Malika

    Oh speelt Priyanka er toch wel in? Ik dacht dat ze haar hadden vervangen. Ben benieuwd hoe deze film wordt

      /   Beantwoorden  / 
    1. Malika

      oeps ik drukte te snel op verzenden :P Ik wilde er nog bij zeggen dat het idee dat Hrithik drie rollen speelt een beetje over-the-top klinkt in mijn oren…
      ach we zullen zien :)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.