Katrina Kaif is gevaarlijkste celeb

Actrice Katrina Kaif is zeer geliefd bij miljoenen mensen en dat kan de reden zijn dat Kaif in het onderzoeksrapport van McAfee (bedrijf dat software ontwikkeld ter beveiliging voor je computer) wordt genoemd als de ‘meest gevaarlijke’ Indiase beroemdheid om online naar te speuren.

Fans van Kaif hebben 10% kans dat zij na een zoekopdracht op een website belanden met malware (schadelijke software).


Sporthelden en politici veiligste beroemdheden

Onlangs werd bekend dat cybercriminelen vaker gebruik maken van haar naam als keyword om virussen te verspreiden. McAfee’s senior directeur, Venkatasubrahmanyam Krishnapur , heeft de volgende verklaring.

“In een gek land als India, waar beroemdheden de status van God bereiken, is het voor cybercriminelen heel lucratief om de namen van populaire figuren te gebruiken als trefwoorden om mensen te lokken naar websites met kwaadaardige software. Het onderzoek van dit jaar laat zien dat filmsterren aan de top staan van de meest gevaarlijke beroemdheden, terwijl sporthelden en politici tot de veiligste behoren.”

Meer gevaarlijke celebs
Op de lijst van gevaarlijke celebs staan naast Katrina Kaif ook Deepika Padukone, Kareena Kapoor, Saif Ali Khan, John Abraham, Priyanka Chopra, Aishwarya Rai Bachchan, Bipasha Basu, Aamir Khan en Shah Rukh Khan genoteerd.

Lees ook:Priyanka Chopra meest gevaarlijke celeb
Lees ook:Videoclip: Chikni Chameli (Agneepath)
Lees ook:Video: Aditya Roy Kapur in gesprek met Katrina Kaif
Lees ook:Katrina Kaif in animatiefilm
Lees ook:Katrina Kaif barbie in december in de winkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.