Shah Rukh Khan stopt niet met het produceren van tv-programma’s

Shah Rukh Khan’s productiebedrijf Red Chillies Entertainment stopt niet met het produceren van tv-programma’s.

De tv-afdeling Idiot Box, die eerder programma’s maakten als Parindey, Tere Mere Beech Mein en Live my Life, zal haar werkzaamheden voor een korte periode uitbesteden. Dat zegt Shah Rukh Khan.

Werkzaamheden uitbesteden
“Het werk bij Red Chillies Idiot Box wordt mogelijk uitbesteed. Ik ben niet van plan om de afdeling te sluiten. We hebben een aantal shows lopen. Hierna komen de werkzaamheden voorlopig op een laag pitje te staan, want ik ben van plan om mij te concentreren op de VFX afdeling van het bedrijf en filmproductie. ”

Krissh 3
Dit jaar ontving de Special Effects afdeling van Red Chillies Entertainment diverse onderscheidingen, waaronder de National Award voor Ra.One. Dit jaar beginnen ze met het werk aan Rakesh Roshan’s Krissh 3.

“12 jaar geleden begonnen wij met deze afdeling. We hebben in al die jaren nooit verlies geleden, maar we hebben ook nooit echt winst gemaakt. We zijn net klaar met Kamal Hasaan’s Vishwaroopam en werken momenteel aan Krissh 3“, aldus Khan. Tegelijkertijd werken wij ook aan Yashji’s (Yash Chopra) Diwali release en Rohit Shetty’s volgende film,” aldus Khan. Hij voegt toe: “Als we dit nog een aantal jaar doen, ben ik ervan overtuigd dat wij winst zullen maken.”

Lees ook:Red Chillies VFX voor Rakesh Roshan’s Krissh 3
Lees ook:Shah Rukh Khan maakt films voor MTV India
Lees ook:Shahrukh Khan gaat The Zoya Factor verfilmen
Lees ook:Gauri Shinde tekent Shah Rukh Khan en Alia Bhatt voor haar nieuwe film
Lees ook:Breaking News: 3 juni 2011 – Ra.One release

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.