Salman Khan heeft meeste fans op sociale media

Met de groeiende populariteit van sociale netwerken als Facebook, Twitter en YouTube en hun invloed op jongeren, werd recent een speciale prijs uitgereikt aan de acteur met de meeste fans online.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Asterii Analytics. Uit hun resultaten is gebleken dat niemand minder dan Dabangg Khan, Salman Khan, de meeste fans online heeft.

Hoeveel fans?
Uit de gegevens van Astrii Analytics blijkt dat Khan 7.408.859 fans heeft op Facebook, 3.188.226 volgers op Twitter, 60.567 video’s op YouTube, 577.919 volgers op Twitter fanclubs, 757.057 fans op Facebook fanclubs en 2.774 volgers op Google+. Een totaal van 11.995.402 fans.

Hierbij is echter geen rekening gehouden met fans die de acteur op meerdere platformen volgen.

Het onderzoek
“Middels een vierstappenplan zijn we aan de slag gegaan. Met geavanceerde webanalyse tools zijn wij aan de slag gegaan om de miljoenen pagina’s op Facebook, Twitter, Google+, YouTube, blogs en ​​online forums om de totale volume van buzz te scannen.Daaruit rolden 30 kandidaten. Hierna hebben wij 25 parameters ontwikkeld om de kandidaten te rangschikken.”

De top 3
“De top drie kandidaten zijn Salman Khan, Shah Rukh Khan en Amitabh Bachchan”, aldus een van de onderzoekers van Astrii Analytics.

Lees ook:Priyanka Chopra heeft meeste fans op Twitter
Lees ook:Big B heeft meeste volgers op Twitter
Lees ook:Deepika Padukone nu ook op Facebook
Lees ook:Facebook-pagina van Poonam Pandey verwijderd
Lees ook:Priyanka Chopra, nu ook te vinden op YouTube

2 reacties op “Salman Khan heeft meeste fans op sociale media

  1. Shaya

    Yay!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bollyxo

    You’re wrong. Bolly’s sources say SRK and Amitabh are no. 1 and 2, and our very own sexy Bollywood Diva PC is no. 3, the female in lead.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.