“Er is geen excuus meer om geen vooruitgang te boeken”

srk19mayVandaag wordt Narendra Modi beëdigd als nieuwe premier van India. Met een verpletterende overwinning is de hoop op een positieve verandering immens.

Ook acteur Shah Rukh Khan hoopt dat er dingen veranderen. “Er is geen excuus meer om vooruitgang te belemmeren”, aldus Khan.

Stabiele regering
“Wat een mandaat. Uitzonderlijk! De kiezers hebben duidelijk laten zien dat ze niet meer achter een bepaalde partij staan, maar een stabiele regering wensen. Het geeft hoop, reden en macht om eindelijk dingen te veranderen in dit land.”

Knopen doorhakken
Hij voegt toe dat een coalitieregering onstabiel is. “Het is moeilijk om als enige partij solide beslissingen te nemen, maar een coalitie maakt veranderingen onmogelijk.  Wanneer er een coalitie wordt gevormd met links kunnen er geen kapitalistische beslissingen worden genomen. Er moeten knopen worden doorgehakt, er moeten dingen veranderen!”

Verandering
Khan gelooft dat India op het punt staat een grote wereldmacht te worden en met een stabiele regering is dat een grote sprong voorwaarts. “Er is geen excuus meer om geen vooruitgang te boeken. Er moeten dingen veranderen.”

Algehele welzijn
De 48-jarige acteur voegt toe dat hij geen specifieke verwachtingen heeft van de nieuwe regering, maar hoopt op algehele welzijn voor het land. “Het land moet zowel van binnen als van buiten veranderen. Terwijl wij streven naar het hebben van een internationaal gezicht, moeten de burgers in het land zich ook veilig en comfortabel voelen. “

Lees ook:Shahrukh Khan geëerd door Koreaanse regering
Lees ook:Huwelijk geen prioriteit voor John en Bipasha
Lees ook:Bollywood reageert op wetsvoorstel: alcohol pas vanaf 25 jaar
Lees ook:15.000 families boycotten films Aamir Khan
Lees ook:Ram Kapoor: “Ik geloof niet in God en volg geen religie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.