Preview: Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (6 november 2009)

Ajab-Prem-Ki-Ghazab-KahaniAanstaande vrijdag 6 november gaat Ajab Prem Ki Ghazab Kahani in Pathe in premiere. In deze romantische komedie worden de hoofdrollen vertolkt door Ranbir Kapoor, Katrina Kaif, Upen Patel en Asrani.

Prem (Ranbir Kapoor) heeft eenvoudige opvattingen over het leven: wees gelukkig, maak anderen gelukkig en maak de stad gelukkig. Deze simpele opvattingen zorgen uiteindelijk voor biazarre situaties voor Prem, de leden van zijn Happy Club en de gehele stad.

Foutje, bedankt!
Door een blunder ontvoert Prem per ongeluk een meisje genaamd Jenny (Katrina Kaif). Er is waarschijnlijk sprake van een identiteitsverwisseling. Uit hebzucht wil Prem Jenny niet laten gaan. Hij probeert juist de vader van Jenny af te persen. De lieve, simpele Jenny is opgevoed door gemene pleegouders. Het enige waar ze van jongs af aan naar verlangt is liefde geven en in ruil daarvoor liefde ontvangen.

Love is everything
Het is enkel en alleen de liefde van Jenny die Prem op het rechte pad brengt. Van een werkeloze rondzwervende karikatuur, begint Prem hard te werken om geld te verdienen. Van hopeloze Romeo verandert hij in een volwassene en verstandige jongen die het geluk van Jenny als zijn levensdoel ziet.

Jenny wilde zo graag liefde ontvangen dat ze verblind is geraakt door de realiteit. Ze is niet verliefd op Prem, maar ze is verliefd op de liefde die ze ontvangt. De realiteit is Prem, de gever van die liefde ís Prem….. Maar zal ze zich dit ook realiseren?

APKGK is geregisseerd door Rajkumar Santoshi en wordt geproduceerd door Ramesh Taurani. Vanaf aanstaande vrijdag dus te zien in Pathe.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Ajab Prem Ki Ghazab Kahani
Lees ook:Special Effects van Ajab Prem Ki….
Lees ook:Ranbir Kapoor en Katrina Kaif gaan volgend jaar trouwen
Lees ook:Video: Indrukwekkend interview met Bollywood acteur Ranbir Kapoor
Lees ook:Foto’s: Filmfare Cover van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.