Imran Khan: “Twitter is niks voor mij”

Na maanden op Twitter te hebben doorgebracht zegt acteur Imran Khan dat dit misschien niet het juiste platform voor hem is om in contact te komen met zijn fans.

“Ik had mij aangemeld op Twitter, want ik zag het als een manier om op persoonlijk niveau te communiceren met mijn fans. Ik hou van interactie met fans en ik zocht altijd naar diverse manieren om dat te doen – of het nu is via online chats, live evenementen of Twitter, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat dit medium niet bij mij past”, zegt de acteur op zijn Twitter-account.

De acteur was vrij regelmatig te vinden op Twitter, maar is van mening dat het beter is om het te laten voor wat het was. ”Ik wil hiermee niet de indruk achterlaten dat ik boos ben over iets. Juist helemaal niet. Zoals ik al zei, heb ik echt genoten van de kans om in contact te komen met zoveel mensen. Ik waardeer echt alle liefde en steun die ik van jullie heb ontvangen. Waar het op neerkomt, denk ik, is dat ik het gevoel heb dat Twitter gewoonweg niet geschikt is voor mij. Ik wil hierbij iedereen bedanken voor een leuke tijd”, aldus Khan.

En daarmee verliet Imran Khan zijn Twittermatties. Zijn fans uiten hun teleurstelling via Twitter, maar de meeste respecteren zijn besluit. Het is nu afwachten op welke manier Khan opnieuw in contact zal komen met zijn fans.

Lees ook:Yaami Gautam nu op Facebook en Twitter
Lees ook:Zeven miljoen volgers voor Priyanka Chopra
Lees ook:Aishwarya en Abhishek: “Dank voor jullie zegen!”
Lees ook:Madhuri Dixit komt met eigen website
Lees ook:Katrina Kaif niet gecharmeerd van Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.