Introducing: Akki Junior

De in Zweden geboren en getogen Usman Qureshi was net klaar met zijn studie economie en stond in de startblokken voor een carrière als bankier. Maar het lot had andere plannen voor de 17-jarige Qureshi.

Hij kreeg een rol aangeboden in de film Patiala House, waarin hij de jongere versie van Akshay Kumar speelt. Hij kreeg de rol echter niet zomaar, maar vanwege zijn opvallende gelijkenis met een jongere Akshay Kumar.

De gelijkenis tussen Usman en de jongere Akshay Kumar is zo prominent aanwezig dat het hele team van Patiala House hem de bijnaam Akki Junior gaf.

Akshay Kumar was ook zeer verrast na het zien van de gelijkenis. Beide heren hebben een litteken op hun wenkbrauw en ook zag  Akki gelijkenis wat betreft zijn lichaamshouding en structuur zoals hij er op zijn 17e uitzag.   

Eerste screentest was voldoende
Regisseur Nikhil Advani (bekend van ondermeer Kal Ho Naa Ho en Salaam-E-Ishq) was al een enige tijd op zoek naar de juiste persoon voor deze rol. De zoektocht was niet makkelijk, maar de eerste screentest met Usman was voldoende. Advani was overtuigd! 

Ook producent Bhushan Kumar is verbaasd over de gelijkenis. “We waren erg enthousiast vanwege de opvallende gelijkenis tussen Akshay en Usman. En na de screentest, wisten we dat we de juiste jongen hadden gevonden”, aldus producent Bhushan Kumar.

En wat vinden jullie? Lijken ze op elkaar?

Lees ook:Breaking News: Nikhil Advani begint in december aan nieuw project
Lees ook:Exclusieve trailer: Patiala House (11 februari 2011)
Lees ook:Akshay Kumar in Neeraj Pandey’s volgende film?
Lees ook:Kajraare zonder publiciteit in bioscoop verschenen
Lees ook:“Akshay Kumar is onbetaalbaar”

3 reacties op “Introducing: Akki Junior

  1. Malika

    Ooh wat leuk! Hij lijkt er echt op! Haha :P Grappig man dat mensen zo op elkaar kunnen lijken. Ik vind het altijd leuk als de kinderen die een jongere versie van de acteur of actrice moeten spelen er ook daadwerkelijk op lijken. Ik vind dit een goede keus :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.